Otázky na RNG

dvojbotka

rng chcem poprosit o radu..uz 3 tyzdne mam po nadche problemy s lavou prinosnou dutinou...ako koncentrovanym citricidalom si mam vyplachovat nos ?
dakujem

RNG

ryby sa daju rozne pripravit a je ich hromada roznych druhov.Ja som tiez nemal ako dieta rad ryby, ale postupne za desiatky rokov zivota som si na ne privykol a niektore pripravy mi dokonca velmi chutia. Najviac mi chutia samozrejme tie, co nemozem odporucat, tj vyprazane v obale "biele ryby"(celad coregonus, proposium a stenodus)a ine, ako Mahi-mahi, orange roughie a podobne, tj ryby co maju velmi slabo rybaciu vonu.
Ale dobre su aj pecene s paradajkovou omackou, ktora vseobecne potlaca rybaciu vonu a chut pre tych co ju nemaju radi.Vyborna je paradajkovo chrenova omacka aj na ine morske "potvory"

Ale existuju silne rybacie olejove koncentraty v kapsuliach,doplnky, ktore dodaju potrebne omega 3 oleje a vitaminy A a D v niekolkych zelatinovych tobolkach denne.

RNG

smilla, odporucam brat 2x2 kapsule hodinu pred jedlom.
Ten spray jodisol obsahuje 3,85 gramu povidonu jodu, tj 385 mg jodu dokopy.
Takze by to malo byt dost na 120 po 3 mg jodu denne alebo 60 dni 6 mg denne.
Problem je, ze neviem ti poradit, ako ten spray davkovat. Ani nepoznam, aky je prienik cez kozu, tj dokedy jod viazany na povidon sa vstrebe. Skus to a potom na informuj vsetkych. Nemusis sa bat predavkovania, pri vyskume lekari pouzivali na "nalozenie tela"(loading) tj doplnenie jodu v celom tele az davky 30 mg denne pitim lugoloveho roztoku alebo branin 35 mg tabletiek KJ niekolko dni, hoci ja osobne by som to neodporucal.
Pomale postupne vstrebavanie cez kozu mi je akosi prijatelnejsie nez velke davky oralne.

Ja osobne budem pouzivat obycajnu jodovu tinkturu, lebo je podstatne lacnejsia a velmi bohata na jod, V 30 mililitrovej flasticke(1 ozs) je 1350 mg jodu a tunajsie(USA) ceny su pod 4 dolare.
A jodova tinktura rychlo vyschne na tele a obvykle nenecha potom ziadne skvny na pradle.

smilla

RNG, prosim ta, na odstranenie cyst v prsniku som si kupila Super Enzymy od firmy Now. Vedel by si mi poradit, kolko ich mam denne brat?
A jodovu tinkturu som nezohnala, len sprej Jodisol. Ma zlozenie na 100 g : povidonum iodinatum 3,85g + zvysok ethanol 95%. Mozem pouzivat ten?
Dakujem

RNG

Inac aj zeny v tridsiatke mali s tymi prostriedkami niekedy uspech, ale z vekom sa to znacne znizuje.
A z tabuliek je jasne vidiet, ze aj pri velkych svetovych znackach je ucinok od velmi dobreho po uplne ubohy....
Takze sa oplati kupit tie, ktore su dobre hodnotene hromadou zien nad tie, ktore len vyrobca vychvaluje

RNG

martinaT, ja osobne nemozem poznat ucinky zo ziadnych z tych spominanych prostriedkov, ja som totiz stary chlap a nepomyslam na zmenu pohlavia, skor na zachovanie si aspon zbytku vlastneho, hahaha
Nemozes ocakavat, ze vsetko je na Slovensku a to este prave v Kosiciach je k dispozicii.

Jedine, co tu spominali na prsia z Europy bol Decolen, ktory ma sice spravne zlozky ale v primalych davkach na klinicku ucinnost, preto sa do tych uvedenych porovnavacich tabuliek ani nedostal.
Takze ako chlap bez nazorov od zien na rozne prostriedky ti neviem ohodnotit Decolen.

Ak chces mat spickove produkty z tohoto pola a mat aspon ferovu nadej na ucinok, musis sa obratit na produkty, ktore to dosahuju, aspon podla nazorov zien, co ich pouzivaju.
Objednavat cez internet sa da z celeho sveta.Mnohi na Slovensku uz na to dosli.
Ja objednavam cez internet uz vyse 20 rokov, lebo nemozem ocakavat, ze vsetko dostanem v miestnych obchodoch a to zijem v predmesti Chicaga, velkomesta, kde su desiatky tisicov obchodov.

martinaT

lenze vy mi davate stranky zo zahranicia,tam su tabletky rozne tabletky,to ich zohnam aj v Kosiciach?

a este nechapem vete,ze rast prs je mozne povzbudit v rannej dospelosti ...

a ked sme uz pri tom,vy neviete nazov tabletiek ktore su ucinne?nemate nejaku znamost?

dakujem

RNG

mineralik, nielen co to obsahuje, ale v akej forme je velmi dolezite pre absorbciu. Samozrejme vitamin D mozu nahradit rybacie oleje alebo 15 minut na slnku. Casto som odporucal brat nejake zelene, hlavne morsku spirulinu spolu s mineralovymi zmesami na kosti, a tato obsahuje vselico potrebne na budovanie kosti, samozrejme vitamin K, ale aj rozne stopove mineraly, jod, niektore vzacne nukleoticke kyseliny a pod.