Otázky na RNG

renika

RNG,vpríspevku som čítala o multienzyme, ktorý sa dá zohnať vo Vašich obchodoch.
Kde ich nájdem? Tiež ešte zháňam prírodný progesterónový krém. Viete mi poradiť?

renika

femka

trubkala-ano viem ze sa trapis s nafukovanim a to co som ti poradila aby si skusila som myslela tak ze nam to pomohlo na nafukovanie (neviem no ako u teba ale my sme tiez brali enzymy a probiotika a nejak nam to nestacilo nafukovanie bolo stale aj napriek tomu)....RNG vazim si vase vedomosti a nepochybujem nad vasimi radami a nechcem sa vam miešať ani do diskusie ani do remesla nie raz ste mi dobre poradili ja som chcela len troskou prispiet -reku treba vyskusat vsetko-....cerpala som z toho ze ani nam ani jej moc tie enzymy a probiotika nezaberali tak len preto som poradila nech skusi aj ine veci....

martinko19

ahoj RNG, chcel by som sa opytat ci moze byt zdraviu skodlivy deodorant s tymto zlozenim:
aqua, alcohol, triethyl citrate, parfum, hydroxypropylcellulose, sodium citrate.
vopred vdaka za odpoved

Mama 9898

RNG, co si myslite o kyslosti a zasaditosti potravin (v suvislosti s prekyslenim organizmu)? Zaradenie potravin medzi kysle a zasadite je v roznych zdrojoch rozne. A je pravda, ze je vhodne jest len surovu stravu? Dakujem.

RNG

femka, nedostatok zaludocnych kyselin nenapravi ziadna mineralna voda ani bylina. Kyseliny treba dodat, inac zaludok poriadne netravi a tiez neznici bakterie, ktore dostavame spolu s jedlom a tieto prejdu cez zaludok do tela.
Tu sa nejedna len o potlacenie vetrov,vetry su len neprijemny symptom, na to je aj hromada inych prostriedkov, od oreganoveho oleja, zinku, fenela rozmarinu atd.
Tu sa jedna o napravenie travenia, lebo od toho zavisi zdravie celeho tela.

RNG

oxi, trombofilia je prilisna zrazanlivost krvi, kde krvne platnicky su prilis lepkave. lepkavost sposobuju urcite bielkoviny, ktore sa daju bielkovinnymi enzymami ciastocne odburat. Dobre su Bromelain, papain, pancreatin a specialne velmi silne su serrapeptaza a nattokinaza. Nattokinaza v davkach 3x2000 FU je schopna aj odblokovat cievy zapchate velkymi krvnymi zrazeninami-trombusmi a to ucinnejsie, ako heparin a jeho rozne derivaty.
Problem je len, ze zatial dostat nattokinazu len ako potravinovy doplnok tj kapsulky, ktore zacnu ucinkovat az asi 2 hodinuy po prehltnuti. Ich ucinnost je porovnatelna s telesnym plazminom, ktory tak isto rozbija krvne zrazeniny(trombusy a fibrinove nanosy na cievach)

RNG

trubkala, este raz, nedostatok kyselin v zaludku nepotlaci bakterie a kvasne a hnilobne kultury.
Odporucam si doplnit v prvom rade kyseliny.

trubkala

femka dakujem pozrela som to no ja nepotrebujem nic na travenie ani na chut do jedla , len cisto na tie vetry , potom budem hladna a to nechcem ja len nechcem mat uz tak nafuknute brucho a take strasne vetry , a ked si dam rascu tak ma bude odfukovat praveze a ani to nechcem , ja len chcem aby sa mi nevytvarali v zaludku vetry po kazdom jednom jedle lebo uz ani neviem co jest a bojim sa normlane nieco dat do ust aby ma z toho hned nenafuklo , ide ma uz porazit, dnes som si dala feniklovy caj tak uvidim