Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

michi

RNG,
viem ,ze na otazky okolo aloe vera gelu si odpovedal viac krat..ale zaujimalo by ma,ci mozes sprostredkovat kupu tohto vyrobku...

RNG

kedze amygdalin(B-17) je enzymaticka latka, nesmie sa zahriat, inac sa zmeni na skodlivu.Aj v zaludku, hlavne pri hodne kyselinach sa cast rozlozi a uvolniu sa jedovata hydrokyanicka kyselina(HCN). Nase telo ma na stastie trochu enzymu na neutralkizaciu HCN v mensich mnozstvach. Preto sa odporuca nejes privela tych to semienok, hlavne ked su velmi horke.
Vacsie davky B-17 preto musia ist do tela injekcne, najlepsie do infuzii alebo rozpustene v DMSO velmi pomaly injektovane rovno do zil.
DMSO ako rozpustidlo zaroven pomaha prienik B-17 do nadorov, cez ich ochranne "blany" Tak sa B-17 roznesie po tele bez rozlozenia na jedovate zlozky kyselinou v zaludku.
Mozno by bolo rozumne, kebu niekto prisiel s amygdalinom vo forme kapsul rozpustajucich sa az v crevach.

RNG

olii, horke mandle sa nesmu predavat ani v Europe, ani v USA. Ale mnohe semienka obsahuju B-17 v sebe, kostky z ceresni, broskyn, marhul, sliviek a pod.
mnozstvo B-17 v nich je menlive.
Povodne bola z kostiek izolovana enzymaticka latka, ktoru nazvali emulsin a ktora sa rozpadala na glukozu, benzaldehyd a hydrokyanicku kyselinu(zhrnute v knihe Otta Jakobsena uz v roku 1889!!!, kde B-17 bol oznaceny ako nejedovata kyanidova zlucenina, kniha ma meno Die Glukoside a na podporu svojho zhrnutia uvadza 39 vedeckych clankov z vyskumu)
Na toto sa , samozrejme, "zabudlo", az to vskriesili Krebsovia(Ernest T junior a senior, mikrobiolog a lekar) na liecbu rakovin.
B-17 ma silne horku chut, ale nachadza sa zrejme nejak maskovany aj v sladkych marhulovych mandlovych a inych semenach , len v mensich mnozstvach.
www.newciv.org

RNG

tHeMilan, vyrazky su obvykle nieco, coho sa telo chce zbavit. Zapalia sa a hnusaju, ked sa tam dostanre cez pory a praskliny v kozi nejaka infekcia
Cize cistenie tela enzymami, pripadne vyhnutie sa niektorym latkam , co tvoje telo nevie ucinne odstranit, je navod na zbavenia sa vyrazok.
Pouzitie sterilizacie na kozu, je system, ako sa zbavit infekcii na kozi.
Na to odporucam napr postrek stierbornou vodou, niekolkokrat denne alebo pouzivanie kokosoveho oleja s pridanymi par kvapkami citricidalu(1 lyzica kvapky citricidalu max, dobre zamiesat a naniest na mokru tvar, staci celkom malicko.

olii

RNG zavárala som dnes marhule a mám veľa kôstok.Mám ich nechat vysušiť aby sa mi lepšie rozbíjali?A ešte kdesi som čitala že najlepšie sú jadierka z horkých mandlí,myslíš že tieto sladké obsahujú rovnako účinné látky?Dakujem

tHeMilan

Pekný den..
Na tvári sa mi robia drobné výražky už dlhšiu dobu a neviem ako si stým pomocť.Mám strašne červenú tvár z toho.Mám pocit, že tie vyrážky su akokeby zapalene.Raz mám pleť čistú a zničoho nič sa takto vyhádžem.
Ku kožnej nechodím a neberiem žiadne lieky, vieš mi poradiť nejaký doplnok? Popr. niečo na prečistenie organizmu?
A ešte sa chcem opýtať RNG máš titul MUDr?
Vďaka.

RNG

jaa, ja obvykle radim doplnky potravin, nie leiky. A lekaren predava hlavne lieky.
Zdroj doplnkov potravin je hlavne internet, lebo specialne v Europe su doplnky este velmi vzacne a tie ktore drzia lekarne su casto slabe. Lekarnici nie su trenovani-skoleni v doplnkoch , ale len v farmaceutickych (dnes prakticky len chemickych) liekoch.
Takze hlavny zdroj jednotlivych najdes na www.google.com

Na napravenie travenia treba viac nez len probiotika, treba kyseliny, enzymi vlakniny a probiotika
Pri zlom traveni je zle zasobovanie tela, tj chybaju telu niektore latky, z coho su rozne nasledky.(padanie vlasov, znizena imunita, osteoporoza, zrychlene starnutie...)
Tiez nevyrovnane hormonalne hladiny mozu sposobovat rozne problemy v tele.

Na posilnenie viralnej imunity som odporucil rozne doplnky.Pozri na temy herpes, hpv, mononukleoza....

Opakujem, minimalne radim kazdemu brat selen, zinok,jod, vitamin C a E a probiotika.
Tiez odporucam cistit si cievy lecitinom, to plati na kazdeho cely zivot, ked nechceme skoncit ako vyse polovica ludi zlyhanim organov na zapchate cievy(porazka, infarkt, zlyhania pecene a ladvin atd.

RNG

persona 11, presuvam z temy na licen sclerosus:

lichen rubber=vulvarny lisaj je prekancerozne tkanivo podla jednej casti literatury, spojenie naznacene na hpv lesions ,

podla inej literatury ako lichen sclerosus, biele flaky podobne ako scleroderma, "autoimunneho povodu", spojene tiez s poruchou funkcie stitnej zlazy(thyroid).

Podla mna sa obe definicie vzajomne nevylucuju a zrejme lekari o tom vedia minimum a predpisuju nieco na potlacenie symptomov, co ma ale zaroven ine skodlive ucinky, ako potlacenie imunity.

Ja by som to adresoval ako komplexnu nakazu tela, vela roznych pricin, mnohe takzvane poddiagnozovane(rozne "nase" virusy, mykoplazmy, poddiagnozovane boreliozy a chlamidie atd)kazda prispievajuca relativne malo, takze sa neda prstom ukazat, ktora to vlastne je a je to kombinovane so zamorenim, ktore sa pri tych nakazach vytvara.

Ako som uviedol v teme "autoimunne choroby" pouzitie odmorujucich enzymov pomaha, vyssie davky vitaminu C a jodu tiez pomahaju a rozne antimikrobialne/antiviralne latky ukazali zlepsenia(extrakt z olivovych listov, Samento/uncaria tometosa(vilcacora), graviola, lapacho...)

Na sclerodermu pomahalo odmorovanie univerzalnym polarnym rozpustidlom DMSO, a pravdepodobne aj jeho slabsim derivatom MSM.

jaaa

RNG,ja by som potrebovala tiez radu, potrebovala by som si precistit organizmus, mam nadmerne vypadavanie vlasov, casto sa mi robi herpes na ustach a vyhadzuju sa mi vyrazky po celom tele. z toho usudzujem, ze mam znecisteny organizmus. citala som uz vela tvojich rad, musim ale povedat,ze pises dost odborne a laik, ktory sem nechodi pravidelne nemusi vsetkemu rozumiet. okrem toho som uz skusala par veci zohnat a v lekarni na mna zakazdym pozru ako na mimozemstana. napr.NAC, ktory odporucas pri zahlieneni, preco nenapises, kde sa da zohnat??? takisto koloidne striebro a vsetky ostatne preparaty. a este jednu otazocku. preferujes probiotika, ja som ich skusala uz viacero, naposledy biotron. no zakazdym sa mi tak nafukne brucho a tlaky v nom su na nevydrzanie. neviem si vobec ´predstavit, ze toto ma mojmu telu prospiet...:-(( dakujem.

persona11

Milý RNG,prosím Ťa vieš mi niečo povedať o Lichen ruber?Z čoho vzniká , či sa dá nejako inak liečiť ako hormonmi, a či je to úplne vyliečitelné????Dakujem pekne