Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

RNG

lili 711, ako chlap ti velmi nepomozem na to, kolko treba roztoku na vaginalny vyplach. Koloidne striebro sa neriedi na pouzitie., a ked tak len tesne pred pouzitim(2-3 minuty) a to len destilovanou vodou.

RNG

KOstrc, mne na rtg snimke nic nevidiet.Vsetko vyzera uplne v poriadku. A predsa, ked sedim dlhsie na plochej stolicke alebo tvrdom sedadle(napr v lietadle) takmpo case ma zacne kostrc boliet. V robote mam len same dobre vysoko vypchate stolicky(7.5 cm penovky +)
Samozrejme si treba tu oblast udrzovat v teple, mozno niektore doplnky na kosti a klby pomozu, ja si to obcas natriem MSM kremom, ktory prenika cez kozu do tela.

RNG

matej 124, ja radim doplnky potravy, nie lieky, takze asi ich v lekarni nenajdes(lekaren=lieky??)
Ja sam kupujem prakticky vsetky doplnky cez internet.

LiLi711

RNG pls, beriem Azitrox na "vyliecenie" ureaplazmy. Dnes mi prislo koloidne striebro z Lucenca a chcem sa spytat ake mnozstvo mozem pouzit na vyplach posvy. Mam aj syndrom PCO, HPV virus a cytologiu III. Vdaka!

kostrcc

RNG,pisete,ze ste mali narazenu kostrc a boli vas to dodnes. To chapem,ale ja som si ju nenarazila. Je mozne,ze zacne boliet z nicoho nic? A ked by bol tam zapal,ukazalo by sa to aj na snimke rontgenu? Alebo tam zapal nevidno?

matej124

ENG: v prvom rade dakujem za odpoved. este by som sa chcel opytat ake by si poradil z tych ktore dostanem v beznej slvoenskej lekarni...myslim ze Swanson asi nie. inac ja som uzival swiss laktobacily "5"...a hlavne na davkovanie....myslis si ze sa moze prekrocit odporucane davkovanie?

amika

ahoj RNG,how are u? :-) chcem sa ta spytat,ze ktore z toho mnozstva enzymov si mam objednat cez ten puritan? je tam toho moc a ja neviem v com je okrem chuti rozdiel,thx

RNG

mo25, nikto z nas nedostava z niektorych materialov pre telo potrebnych, lebo chybaju v nasej potrave. Preto skor nez zacnem o inom hovorit, zdoraznim, ze kazdenu sa zide selen, zinok,jod, probiotika,viac vitaminu C a E, a cistit si cievy lecitinom.
Tiez pravidelne branie rybacieho oleja je na nervove procesy a riedenie krvi velmi dobre.
Tam je aj plno vitaminu D, ktory zrejme tiez potrebujeme vo ovela vacsich davkach, ako tie, co boli doslova odhadnute v roku 1948 a dodnes publikovane ako odporucene denne davky, davno prekonane s tisicami vyskumov lekarov a mikrobiologov dokazane ako nedostatocne.

mo25

Ešte posledná otázka RNG. Možno to vyznie divne, ale ako viem zistiť v akom stave je moja imunita, pokiaľ nejdem na kontrolu k imunologovi ( tam som nebola už pol roka a ani sa mi nechce, lebo nas pchaju vseliakymi praškami ). Dá sa to nejak podomácky pokiaľ sa necítim byť chorá?Ďakujem