Otázky na RNG

RNG

Nattokinaza je doplnok tj berie sa podla potreby a tolko, kolko je treba aby bola krv v poriadkuPoznam viacero ludi, co si nahradila warfarin nattokinazou a ma velmi dobre krvne testy. Kombinacie neodporucam, lebo warfarin ma plno skodlivych ucinkov, ktore sa mozu znasobit branim enzymov. Ale nevidim dovod na warfarin, ked beries nattokinazu alebo ine fibrinolyticke enzymi. Obvykle je to 2000 Fu raz az dva krat za den, ale v pripade hlbokych zilovych tromboz odporucaju prostriedok dokonca, co ma 20 000 FU nattokinazy, plus lubrokinazu a serrapeptazu v obrovskych davkach ktoru odporucaju na odblokovanie ciev(Clot zapper)
www.detoxinternational.com

monika213

Dakujem, RNG, za rychlu a obsiahlu odpoved,este mi celkom nie je jasne, ci nattokinazu treba brat 3x denne alebo 3x tyzdenne? Mozem ju kombinovat s warfarinom, alebo az po jeho vysadeni (co bude najskor za rok...)? Dnesne vysledky protrombhin time (Quick)su 1,26
Vopred dakujem za vas cas,
M.

RNG

Neviem v akej forme si to zelezo zobrala, su formy ako roznofarebne hrdze, ktore sa absorbuju minimalne a su naviac tazke na zaludok. Neobavaj sa o poskodenia z mineraloveho doplnku, aj ked nie je dobreho zlozenia.
Moja zena mala s tych "hrdavych tabletiek(zlty, cierny a cerveny oxid pripadne siran)akurat tak tazky zaludok par hodin a nakoniec ich ani nepotrebovala, pretoze u nej bola malokrvnost z nedostatku B-6 B-9 a B-12 a pokazenej crevnej flory.
Na krv potrebujes aj med, 2 mg denne, a to tiez niekomu chyba.

rena23

Dobry den, mam jednu otazku. Dnes som si dala tbl zeleza 50 mg a az potom som si precitala pribalovy letak, ake je to svinstvo, a ako mi moze uskodit. Bezne si pridavam zelezo v case menstruacie, ale toto som radsej hned hodila do kosa. moze mi aj ta 1 tbl uskodit?

RNG

Nuz ja som naznacil, co by to mohlo velmi pravdepodobne byt a nemam krystalovu gulu, aby som zistil na dialku vo to je. Moze to byt akykolvek zapalovy proces, kedze to zacalo nahle predpokladam ze sa jedna o rychle virusy.Je na to totiz spravny cas(alergie, jar, osdlabenie tela, viralne epidemie)
Nuz ale mozem sa mylit. V kazdom pripade protizapalovy je napr curcumin(curcuminoidym nie praskove korenie) davka je 3x1500 mg curcuminoidov s 10 mg bioperinu na zleposenu absorbciu.
Nuz a treba adresovat aj pricinu, tj zamorenie ci mikroby, co to sposobuju.Najpravdepodobnejsi virusy.
(Teda ked to nie je len nedostatok kalia a magnezia,co mozes velmi lahko zistit tym "dvojbananovym " testom

lulinka989

RNG - to nie su krče v lytkach..ale normalne to bolí..proste celé až ku kolenam...a občas už ma začínajú ruky bolieť..bojím sa aby to nebolo niečo s kosťami..mam veľký strach..

BUBIKA2003

Tak to som nevedela, že to takto na stránke funguje dík za info. Môj email je lubicaliscakova@centrum.sk prosím Ťa, keď budeš mať čas tak mi tam prosím napíš presny názov GSE 250mg tablety, názov GSE roztoku a názov koloidného striebra s ktorým máš skúsenosť či zo stránky iherb.com, alebo ak vieš o nejakej firme zo Slovenska, ktorá má kvalitné koloidné striebro a nie ionové. Neviem čítala som aj niekto písal o striebre, mesosilver, ale neviem aké to je. Ďakujem za email

RNG

Bubika, kazde konkretne rady, kde je co dostat su na tomto fore zakazane ako ze reklama.Takze mi budes muset dat svoju(e-mail)adresu alebo si ma vyhladat na fore napr rng.uforum.sk ktore pre mna vedie jeden z mojich priaznivcov, kde mozem pisat akekolvek zdroje doplnkov bez obmedzenia, lebo sa nejedna o ziadnu reklamu, len o radu kde sa da co kupit vyhodne.
Citricidal originalny(60%) alebo skor GSE(33% citricidal) mozes dostat z hromady zdrojov, najlacnejsie postovne na Slovensko ma Iherb.com
Tam najdes ak GSE liquid (2 a 4 uncove balenia=800 az 1600 kvapiek) a 125 mg a 250 miligramove(12 a 25 kvapkove ekvivalenty tekuteho GSE) kapsule

BUBIKA2003

Prosím Ťa RNG, chcem Ťa poprosiť mám dosť veľkú dilemu, bola som na stránke iherb.com už viackrát ako si mi písal, o GSE a koloidnom striebre pre dcéru, ale neviem, ktoré z nich si mám objednať. Ty si písal, že si si už odtiaľ objednával môžeš mi napísať presný názov GSE tabliet 250mg, ktoré si mi odporučil vzhľadom nato, že sú silnejšie a sú na dlhodobé problémy ja som Ti písala, že moja 8ročná dcéra má už dlho problémy s nádchami a hlienmi a ja začínam mať tiež. Môžeš mi napísať presný názov tabliet GSE 250mg,zo stránky iherb.com ktoré sú to,tiež názov roztoku GSE ktorý si si objednal, lebo potrebujem jej ho kvapkať do nosa a tabletky neviem, či je vhodné rozpúšťať.Odporúčal si mi použiť aj koloidné striebro,ale neviem,ako mám zistiť, či sa jedná o koloidné a nie ionové striebro, ktoré je nanič u nás na Slovensku máme dosť výrobcov, ale podľa toho, čo som videla v lekárne tie sú priehľadné ako voda a sú v tmavšej fľaši čiže je to pravdepodobne ionové striebro. Poprosím Ťa o radu, či máš skúsenosť s nejakou firmou na Slovensku, ktorá vyrába koloidné striebro, lebo nechcem nejáku žbrndu,ktorá nezaberie a malej zase hrozí, že budem musieť jesť antibiotika čiže by som potrebovala pomôcť, chcela som aby aspoň zatiaľ užívala to striebro kým objednám GSE. Alebo ak máš skúsenosť s firmou iherb.com a mal si striebro odtiaľ tak ťa tiež poprosím presný názov aké si si objednával a aké je to množstvo. Prosím Ťa ak budeš môcť mi zodpovedať na všetky moje otázky čo najskôr prípadne mi poradiť ako si to môžem čím skôr objednať a načo si mám dať pozor pri objednávaní a koľko mi vydržia cca tie roztoky a tablety.Ďakujem moc zatiaľ

RNG

Ked sa jedna o obe nohy odrazu, tak sa asi nejedna o zapchatie ciev(embolia),
ale o alebo viralny utok, alebo nedostatok draslika a magnezia najma. Zjedz dva banany a uvidis, ci ti tie krce na cas neprejdu.Ak prejdu, musis zrejme brat doplnky draslika a horcika (potasium/kalium, magnesium)
Typicke prejavy nedostatku draslika su krce v lytkach alebo v prstoch na nohe.
Na viralny utok si treba zvysovat viraslnu imunitu, Pridam tu znova clanok na herpesy, ale to plati aj na ine viralne.
Zvysovanie imunity zvnutra robi ovela viac proti vsetkym viralnym,
vcitane herpesov, ktore mame temer vsetci v tele permanentne, nez vsetky
mastickovania a specialne ozarovania zvonku. Virusy su v celom tele a
objavia sa naplno, ked je telo oslabene. A nesposobuju len opar, ako sa
mnohi naivne nazdavaju, ale aj poskodzovanie nervov(bolesti,
depresie...), poskodzovanie sliznic(zapaly...)poskodzovanie zaludocnej
sliznice,oci, pankreasu, pecene atd, su aj jednou z pricin tzv. autoimunnych
chorob(v spojeni casto s bakteriami a mykoplazmami)
Takze znova zdoraznujem, zvysujte si viralnu imunitu a kazdy by mal brat
aspon selen, zinok a obcas probiotika, ti co maju viac problemov tj
castejsie sa opakujuce prejavy(opar, pasovy opar,genitalny herpes,
bolesti z roznych zapalov atd) si mozu vybrat s nasledujucich zoradenych
zhruba podla ucinnosti:
Zinok, selen ,Lactobacilus Bulgaricus
aloe vera(dlhodobo brane zvysi imunitu voci nielen virusom ale aj inym),
l-lysin, vitamin C vo vacsich davkach, echinacea, baza, astragalus, GSE,
oreganovy olej,collostrum,citral, lapacho, extrakt z olivovych listov a velmi ucinny
chaparal(larrea tridentata).
Su aj ine silne zname ako betulin a huba chaga, ale zatial su
prakticky nepristupne, lebo ich vyroba a rozsirovanie sa znacne blokuje.
Su to alkoholicky vytazok z brezovej kory a parazitna huba rastuca na breze.
Tinktura, obsahujuca 2 az 5 % betulinu sa da pripravit zmiesanim 3 vahovych dielov alkoholu(96% etylalkohol=lieh) a 1 dielu mletej vrchnej brezovej kory. Pretriasat dobre denne v uzavretej flasi(zavareninova) za 3 tyzdne zliat, nefiltrovat a brat 3x2 lyzicky , najlepsie do mlieka
Klinicky ucinna davka chagy, praskovej je 7 az 10 gramov denne, pouzivane pri viralnych a rakovinach (inonotuus obliquus, rezavec sikmy, cierna huba vyzerajuca ako hruda cierneho blata na brezach). Pravdepodobne sa da najst aj na Slovensku v brezovych lesoch na vychode.

Pridam novsie silne antiviralne, ako citral(citonovovonajuca latka, nachadza sa v roznych plodinach, hodne v Lemon Grass Oil a inych, pozri cez Google.sk pod rng, citral a tiez monolaurin z kokosoveho oleja vyrobeny zmiesanim kokosoveho oleja a rastlinneho glycerinu za pritomnosti kastalyzatora.
Davky monolaurinu su 3x5 gramov denne a monolaurin je ucinny nielen na rozne virusy, ale aj ine mikroby, vcitane plesni a kvasnych infekcii a mnohych bakterii.