Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

RNG

skus hociktore. Podstata je drzat roztok alebo koloidne striebro v ustach aspon 5 minut. Mnoho ludi to pouziva miestno ustnych vod kazdy den
Kozmeticke antibakterialne ustne vody totiz obsahuju nejedle latky=chemikalie a toto co odporucam su roznako ucinne potravinove neskodne doplnky. Ja mam doma vzdy k dispozicii viacero antimikrobialnych, clovek nikdy nevie, co ho napadne a dobre je mat prostriedkyy po ruke, aby ich clovek mohol okamzite pouzit a nevyckavat, az sa nakaza rozmnozi a napadne telo.
Dolerzite je dezinfikovat si aj zubnu kefku, lebo z nej sa mozes znovu nakazit. Alebo od partnera.

mirife

Ďakujem veľmi pekne za radu,vážim si to a ešte sa chcem spýtať ako dávkovať tú koloidnú striebornú vodu a ten roztok citricidalu.Stačí použiť len jeden z tých dvoch prípravkov a približne ako dlho sa to musí používať,aby mi zničilo tú baktériu? Ďakujem

RNG

Mirife, v ustach mozu byt tisice roznych bakterii, predsa tam je normalna mikroflora ako aj inde v tele na vlhkych slizniciach. Problem je len ked sa tam usadi nejaka velmi skodliva bakterie alebo dokonca cez drobne ranky v ustach sa dostane do tela-dovnutra.
V ustach sa bakterie daju velmi lahko znicit antimikrobialnymi vyplachmi, z ktorych odporucam najma koloidnu stribornu vodu a roztok citricidalu/GSE. Nevidim ziadny dovod na atb.
Aj hnisanie pod zubami sa da potlacit iontoforezou striebra velmi lahko a mozes si to urobit aj doma.

RNG

Bubika, telo filtruje rozne necistoty a zamorenia v ladvinach(vodorozpustne male molekuly) a peceni(vacsie molekuly a tukorozpustne latky) na precistenie ladvin je caj chanca piedra, na precistenie pecene je protokol dr Berksona plus nejake mikrovlakniny(psylium, pektiny arabinogalaktany), co tu vylucenu zamorenu pecen z tela vynesu, aby sa neabsorbovala spat v crevach aj so zamorenim.

mirife

Dobrý deň RNG,
našli mi nejakú baktériu na ďasne, nejakú bacteri-neviem čo a dostala som nato atb Augmentin 1g,po dobratí však cítim, že to ešte nie je ono a v pondelok mám ísť na kontrolný výter,tak by som bola nerada,ak by tam ešte tá baktéria bola a brala nejaké atb.Boli by to už 3 atb v priebehu mesiaca a pol,lebo len pred mesiacom som dobrala atb Ciprolon na zl.stafylokoka v hrdle a nose,ktorý mi síce nespôsoboval problémy,ale nechcela som ho tam mať.Na zl.stafylokoka som si dala robiť výtery kontrolné až 3x a není tam.Mňa však trápi to ďasno,mám ho ako keby trošku opuchnuté,aj keď sa po tých atb aj výraznejšie stiahlo,aj tak to není ešte ono.Po stomatologickej stránke som v poriadku, akurát mi pri bežnej preventívke zistili trochu zvýšenú sedimentáciu, pretože som dosť prechladla močové cesty.Ostatné výsledky sú v poriadku.Čo by ste mi poradili na to ďasno,lebo ja atb už brať nechcem,pri Ciprolone mi opúchol prst a pri Augmentine som posledné 2 dni mala pocit na vracanie a som rada,že už tú chemiu do seba nemusím dávať.To ďasno nebolí na dotyk,je bledoružové,zuby sú v poriadku,žiadne kazy,aj rtg to potvrdilo,len musí trošku odpuchnúť ešte a to sa stane,ak zničím tú bakteriu.Prosím Vás poraďte mi na to niečo,som už zúfalá.Veľmi pekne Vám zato ďakujem.Prajem veľa úspechov.

mirife

Dobrý deň RNG,
našli mi nejakú baktériu na ďasne, nejakú bacteri-neviem čo a dostala som nato atb Augmentin 1g,po dobratí však cítim, že to ešte nie je ono a v pondelok mám ísť na kontrolný výter,tak by som bola nerada,ak by tam ešte tá baktéria bola a brala nejaké atb.Boli by to už 3 atb v priebehu mesiaca a pol,lebo len pred mesiacom som dobrala atb Ciprolon na zl.stafylokoka v hrdle a nose,ktorý mi síce nespôsoboval problémy,ale nechcela som ho tam mať.Na zl.stafylokoka som si dala robiť výtery kontrolné až 3x a není tam.Mňa však trápi to ďasno,mám ho ako keby trošku opuchnuté,aj keď sa po tých atb aj výraznejšie stiahlo,aj tak to není ešte ono.Po stomatologickej stránke som v poriadku, akurát mi pri bežnej preventívke zistili trochu zvýšenú sedimentáciu, pretože som dosť prechladla močové cesty.Ostatné výsledky sú v poriadku.Čo by ste mi poradili na to ďasno,lebo ja atb už brať nechcem,pri Ciprolone mi opúchol prst a pri Augmentine som posledné 2 dni mala pocit na vracanie a som rada,že už tú chemiu do seba nemusím dávať.To ďasno nebolí na dotyk,je bledoružové,zuby sú v poriadku,žiadne kazy,aj rtg to potvrdilo,len musí trošku odpuchnúť ešte a to sa stane,ak zničím tú bakteriu.Prosím Vás poraďte mi na to niečo,som už zúfalá.Veľmi pekne Vám zato ďakujem.Prajem veľa úspechov.

BUBIKA2003

My by sme potrebovali takú celkovú očistu tela vzhľadom nato, že nie vždy jeme zdravú stravu a tiež čriev lebo dosť často sme jedli ATB možno aj 3-4x do roka takže nejaký potravinový doplnok ktorý by zabral na viac veci a je dosť silný a nechcem zbytočne investovať do chlorelly lebo sa je veľa tabliet naraz a tiež nieje moc lacná keď píšeš že nieje nejak silná. Na email som Ti poslala zvyšok správy.Dík

RNG

Chlorella je sice chelator, ale nie nejak extra silny. Na chelaciu treba tiez specifikovat, co vlastne chces chelovat./ Na ortut je DMSP, cilantro ALA ana ine tazke kovy hlavne ovocne kyseliny a EDTA.
Na cistenie percene(zamorene roznymi chemickymi liekmi, konzervacnymi prostriedkami a mikrobnymi toxinmi a podobne) je najlepsi protokol dr Berksona, najdes v teme pecen.
Na cistenie a odmorenie criev su rozne vlakniny(psylium, pektiny, arabinogalaktany) tiez ine absorbenty ako aktivne uhlie, bentonity zeolity a samozrejme rozne cistiace zelene a Triphala.
Aj samotne probiotika cistia rozne usadeniny na stenach criev.
Kedze rakyta rastie bezne v Europe, mala by tam byt skor k dispozicii, ako tu v USA dovazana.
Toto som nasiel za par sekund na Google.sk ked som tam zadal slovo rakytnikova stava
www.rakytnikagoji.sk