prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
lebo,ja mam namysli KOKOS STRUHANY-KLASICKY Z OBCHODU,KTORY KUPIS BEZNE V POTRAVINACH...
viem MIMI,ale uz sa tu niekto na to ho pytal,a nevedel o aky kokos ide...tak mu to radsej pisem polopate...
nieco som si o nom precitala,ale zaujima ma aj tvoj nazor...dakujem
dakujem velmi pekne...za odpoved
RNG
mna by zaujimalo,ak mi mozes vysvetlit prosim,KOKOS STRUHANY/ci je dobre ho jest,ci to velmi nezatazuje zaludok/
tento KOKOS sa da normalne kupit v obchodoch a pecu sa z neho zakusky atd.
neviem,ci ho pouzivate aj vy,ale tu sa pouziva na zakusky...
alena 21, neviem ci mas viralne problemy ale odporucam ti brat, tak ako kazdemu aspon selen, zinok a vitamin C a samozrejme probiotika.
Chaparal a ine silne antiviralne si treba vyhradit na velke viralne utoky
Pokial nemas ziadny iny problem, caj z lapacha a kokosovy olej mozes brat dalej. Inac vyse miliardy ludi na svete pouziva kokosovy olej kazdodenne na varenie.
RNG si super,ty všetko ovládaš
janulienocka, vnutorne ucho sa cisti cez eustachovu trubicu. Odhlienovanie nosa a prinosnych dutin, pouzivanie oreganoveho oleja a roztoku citricidalu/GSE ,NAC(acc na Slovensku) pripadne Samenta vycistia vnutorne ucho.
RNG, poraď mi prosím. Končím dvojtýždňovú bezcukrovú diétu na candidu a entherococy. Môžem postupne prejsť na normálnu stravu(ryža, zemiaky,jogurt)? Cítim sa lepšie, ale neviem či som úplne v poriadku. Mávala som silné migrény, čo už teraz nemám, ale pri cvičení mi zo začiatku dosť intezívne puká v hlave niekde za uchom, neviem či je to normálne. Raz si písal, že existuje ešte Chaparal ako najsilnejší protivirálny prostriedok. Je to aj na takéto veci? A čo by som mohla brať preventívne aby sa mi nevrátili gynek.zápaly okrem probiotík? Teraz pijem GSE, oregánový olej, kokosový olej, Lapacho čaj a na noc probiotiká. Poraď mi prosím. Ďakujem.