Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

certulinka66

zdravím Vás RNG..na slovenskom aukre som našla tú hubu..volá sa TIBI alebo japonské morské kryštály tam si môžete o nej niečo prečítať..sekcia zdravie a krása.

annia

RNG, prosim vas o radu pre mojho priatela. Zistili mu nadmerne mnozstvo kyseliny mocovej v krvi. Predpisali mu Milurit. Ktory sa pouziva na liecenie dny.... A to ma iba 22 rokov. Tiez mu vysli zle pecenove testy. Na pecen viem, ze ste odpodrucali protokol dr. bergsona a tiez granulovany lecitin... Dakujem

annia

RNG, prosim vas o radu pre mojho priatela. Zistili mu nadmerne mnozstvo kyseliny mocovej v krvi. Predpisali mu Milurit. Ktory sa pouziva na liecenie dny.... A to ma iba 22 rokov. Tiez mu vysli zle pecenove testy. Na pecen viem, ze ste odpodrucali protokol dr. bergsona a tiez granulovany lecitin... Dakujem

annia

kostlivec

RNG, prosim porad mi, trpim zapchou neustale. viem ze to tu bolo uz stokrat, viem co mam a co nemam jest. ale nejak to nepomaha. ca. rok uzivam psyllium kazdy den, spociatku to bolo super, ale v poslednych mesiacoch to prestava ucinkovat. uzivam aj tibetsku hubu, kym u inych clenov rodiny zabera, u mna ziadne vysledky.. co mam robit? jem kazdy den ovocie, zeleninu, aj rada sportujem, pijem skoro len cistu vodu, ziadne sladke napoje atd. a predsa. uz som z toho jelen. dakujem!!

[zruseny12]

ja som o nom citala KOKOS- MEDIUM na google,ze duzina obsahuje vela mineral.latok atd.
ludia ktory maju traviace problemi,by ho mali jest/ktorym sa tazko rozkladaju ine tuky/
kto ma osteoporozu,bolesti kosti,svalov...by ho mal jest...

a v knihe JEDLO AKO JED A JEDLO AKO LIEK...sa pise,ze obsahuje len vlakninu,nic ine...ale ta kniha bola vydana r.1996 a vyskumi idu stale dopredu...

dakujem RNG...

truša

díky RNG si zlatý,pohyb mám celý deń,okolo malého+prechádzky,ale to je tak všetko,skusim to CLA,videla som reklamy na tbl.

RNG

trusa, cvicit pomaha vzdy, dlhsie prechadzky a hodne zelenin miesto inuch kalorickych jediel.
Samozrejme je plno chut potlacajucich doplnkov(chrom, alfa lipoicka kyselina, rozne octy, satierol, nopal, hodia gordonii)) a tiez termogeneratorov(alkaloidy z kola orechu, citrus auracium, vytazky zo zeleneho caju, guarany, kola orechov...), pripadne CLA a hydroxycitricka kyselina,,krore nedovolia vzniku tukov z cukrovych prebytkov.
Ale cvicenie je zaklad a nizkokaloricka dieta tiez.

RNG

S tym "struhanym kokosom" je to komplikovanejsie, nez si to myslite.
Ak je to struhana duzina, bez extrakcie, odtucnenia a pod, tak je to dost kaloricke, hoci je to dobry zdroj kokosoveho oleja a duziny. Je tam aj trochu cukrov.
Nie je to ale zataz na zaludok, lebo kokosovy olej je lahko vstrebatelny aj bez pouzitia zlce.

truša

RNG prosím poraď som 4m.po porode,počas tehot.som pribrala 19kg,ostalo mi ešte 9kg,ako to mám zhodiť?už 2m.mi váha stojí, nejde to dole,pomožu tbl.s obsahom chromu?al.čo?poraď prosím,ďakujem