Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

RNG

Pomerne dobre. Ja ich tiez niekedy pouzivam(puritan)ako udrzbu.
Su cenove pristupnejsie, ako mnohe ine.
Ale kto potrebuje naozaj extra silne, tak su aj ovela silnejsie znacky, aj 66 bilion z USA(po Slovensky 66 miliard) ako napr Swansonvitamins.com
Ultimate probiotic formula.Tam ich je ovela viac roznych druhov a v masivnej kvantite.
Ta obnovi znicenu probioticku floru znacne skorej.

jared

Ahoj RNG!
Sú toto dobré probiotiká - Probiotikum acidophilus s pektínom /Potent Acidophilus w/ Pectin capsule (3 billion+)/?
Ďakujem.

RNG

roman08, mam na to zmiesany nazor
Je to sice zalozene na pravde, ale to nevyjadri stupen zamorenia criev, len ust a slinnych zliaz.
A nejaka ta kandida a ine kvasne sa v tele vzdy nachadzaju a je neustaly boj medzi probiotikami a inymi bakteriami a mikrobami.
Kedze v nasej strave nam dnes vselico chyba, odporucam si rozne doplnit, tak ako selen, aj zinok a PROBIOTIKA a zopar inych ako sucast predchadzania zdravotnym problemom, vcitane premnozenia plesni a kandid.

roman08

RNG toto som nasiel na jednej stranke co si myslite moze to byt pravda:Spôsob, ktorým môžeme zistiť prítomnosť candidy vo svojom tele je veľmi jednoduchý a spoľahlivý, aj keď sa služobná medicína nechce s ním stotožniť. Je potrebné ráno na lačný žalúdok vziať pohár vody a napľuť do nej. Potom čakáme pol hodiny. Niekedy stačí aj pár minút, aby sme dokázali „prečítať výsledky“. Zdravá slina ostáva ako kompakt- ná hmota na povrchu vody a vtedy je „nález“ na candidu negatívny. Ak sa po niekoľkých minútach do pol hodiny začne slina ako niť ťahať smerom ku dnu pohára, je to ukazovateľ prehnane namnoženej candi- dy v našom organizme. Tento spôsob môže byť pre vás dôležitou infor- máciou, ale v každom prípade diagnózu musí potvrdiť lekár.

smilla

RNG, bud prosim ta taky dobry a vysvetli mi toto (citujem tvoju odpoved z 22/5/2009):
Dokaz, ze to asi je pravda je ked cukrovkari typu 2 schudnu drasticky(tj
stratia cast tych tvrdych tukov-lipidov v bunecnych stenach, cukrovka 2 sa im velmi zlepsi, dokonca niektorym uplne zmizne.

O tych zatvrdnutych tukoch som uz minule nieco nasla na internete, ale predtym som
nikdy o niecom takom nepocula. Chcela by som vediet, ako podporit ich stratu ci rozpustenie. Clanok, v ktorom som o nich citala uvadzal nahradenie bezneho oleja tekvicovym alebo lanovym. Mas o tom nejake presnejsie informacie, pripadne su dalsie doplnky na ich rozpustenie?
Dakujem pekne

anezob

rng,doteraz som jablka mohla neobmedzene, teraz asi pol roka ked zjem co len jedno je mi zle az na zvracanie.Stretol sa niekto s tymto?

RNG

zdroje, odkial to kupit tu nemozem uvadzat, len pripadne nazov firmy je to Wonder Laboratories z Tennesee, USA, odkial som to ja pred rokmi kupil cez internet.
Rozne ine zdroje si mozes vyhladat na www.google.com ked tam zadas slovo EDTA