Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

RNG

bozenka 1163, vykolajene hormonalne hladiny maju nasledky na chod celeho tela, preto si ich treba podla moznosti napravit. Najlepsie prirodne, lebo hormonalne terapie chemikaliami maju bocne nasledky.
Odporucam brat polotovary alebo latky posilnujuce vyrobu hormonov ako
yam, senovka grecka, pupalkovy/borakovy olej, dasmizna a posilnujuci zensky Dong Quai.

Jeden z procesov ktory je vykolajeny v tele pri hormonalnych poruchach je hospodarenie s mineralami. To vedie k tetanii(sprevadzane aj depresiami ) a osteoporoze.Uzkost, nepravidelny rytmus srdca, tlaky v hrudnom kosi su priznaky toho.( nedostatok K, Ca, Mg)
Odporucam brat dobre komplexne doplnky na kosti a rybaci olej.

Kazdemu bez vynimky radim brat aspon lyzicu lecitinu na cistenie ciev, to je nalepsia rada, ako viem ludom dat, kedze vyse polovice zomiera na nasledky zapchatych ciev (porazky infarkty, zlyhanie nedokrvenych organov)

RNG

pussa 262, pri dietach sa casto znizuju hormonalne hladiny a mozno by sa ti nejaky polotovar na hormony zisiel ako Yam a tie spominane prohormonalne prostriedky specificky na posilnenie rastu prs.
Neviem o ziadnych skodlivych nasledkoch a v puberte mas sancu dost velku na rast.Neskor sa ta pravdepodobnost rastu prs s vekom zmensuje.

kiky

Ahoj Rng,
prosim ta ked mi co presne znamena Tonsillitis chronica?
Stanovli mi to u krcnej ale ta doktorka mi ani nic nepovedala len ze ak budem mat zase vo vytere streptokoka(mimochodom beta haemolyt. sk. G) tak zvažuje vyver mandli..Ja som vsak proti tomu lebo ich nemam ani nejake zahnisane ako povedala.Myslim si ze potom mi vsetko uz na priedusky bude sadat...
aky mas ty nazor na vyber mandli?ja to zvazujem az ako poslednu moznost
dakujem

bozenka1163

Mam 46 rokov a problemy s mes.krvacanim mi trvaju od 42rokov.Brala som horm.terapiu,prechodne mi to zlepsilo stav,ale teraz uz znovu s tym bojujem,menstr.mi prvy krat vynechala a ja sa citim dost zle...som nervozna,ale co je horsie mam strach ze mam nieco zo srdcom,pobolieva ma za hrudnou kostou a mam nepravidelny tep.moze to byt na infarkt?Velmi sa bojim aby som ho nedostala .lebo sa dost rozculujem...neviem to ovladnut...prosim o pomoc.Dakujem

pussa 262

rng

takze,mam to chapat tak ze vecsina ludi ktore odskusali tento pripravo nebol ziadny pozitivny vysledok?odporucate mi ho nekupit?no ja som este v puberte,lenze som schudla prsia sa zmensili ...vahu si musim udrziat za kazdu cenu nemam ziadu poruchu ,koli inym zalezitostiam.Kedze som v puberte hrozili by mi nejake nasledky?som schopna kupit pilule aj ked so drahe ,len nech to stoji zato...tak prosim poradte:)

RNG

pussa 262, fytoestrogeny su prirodne latky, ktore sa spravaju v tele ako estrogeny.
Ked si mala malo estrogenu v puberte a pre to ti nenarastli prsia, dodanim fytoestogenov alebo aj prirodnych latok ktore pomozu vyrobe estrogenu sa v mladosti da dosiahnut ciastocny narast prs.
Ci ti to tvoj prostriedok ale spravi, neviem, lebo sa predava popri zopar pravdepodobne ucinnych aj ovela vacsi pocet uplne neucinnych .
Tu je ich zopar lepsich uvedenych, znamejsich(a samozrejme pre to aj dost drahych...)
www.researchbreastenlargement.info
na tejto stranke mozes najst vyhodnotenie roznych znaciek zenami, co to pouzivali. Na kolko sa tomu da verit je tazko pocedat, ale je to rozhodne lepsie, ako nic;
www.mdbreast.com

pussa 262

dobry vecer,rada by som Vas poprosila ,o radu...mam v plane si kupit fitoestrogen alebo nejak tak sa to pise,su to pilule na prsia...ake nasledky mi hrozia?
dakujem

RNG

ntt, ja do kozmetiky velmi nejdem.
Problematicka plet je hlavne zvnutra a tam to treba adresovat.
Osobne na odburavanie tukov pouzivam hlavne lecitin a cvicenie, skusil som vselico, nieco aj trochu pracovalo ale silne termogeneratory zaroven prilis stimuluju, zvysuju tlak a nedovolia poriadne spat, takze ich napriek ucinnosti nepouzivam.
Lecitin, tonalin(CLA), nieco na potlacenie chuti obcas(octy, hoodia gordonii, malu cukrik pred jedlom-to mam este od mamy, ktora nam vzdy hovorila, ze cukriky pokazia apetit) skusal som aj chrom...
Uprimne povedane, vsetko to vlastne pomaha len s intenzivnym cvicenim, bez neho je to slabe.

NTT

Dobry den, chcela by som sa vas opytat aky mate nazor na vyrobky od Nobilis tilia, chcem totizto vyskusat ilovu a bahennu masku, pretoze mam velmi problematicku plet a pocula som, ze to je fakt vyborna vec:D oplati sa mi do toho investovat?

A este by ma zaujimalo ake priparvky na odburavanie tukov by ste pouzivali vy? nieco na prirodnej baze alebo tablety? proprosim aj priklady...

Dakujem pekne za odpoved.

RNG

este som neodpovedal, ako vlasrtne odstranit skodlive(znicene, stvrdnute, hydrogenizovane, oxidovane) tuky z tela.Nuz v prvom rade sa ich snazit spalit(cvicenie, dieta, , doplnky na spalovanie) nuz a pomahaju aj prostriedky na ich odburanie a uvedenie do obehu ako enzym lipaza a lecitin(emulzifikator)
Oleje potrebujeme pre telo ale nie znicene, len prirodne a teda take ktore nie su tepelne a chemicky spracovane, tj panenske(virgin). Niektore z lahsich pomozu rozriedit-rozpustit aj tvrdsie v tele a tak ich uviezt do cirkulacie a spalit.
Ja osobne bojujem, ale zialbohu nemozem ist na hladovku a intenzivne chudnutie, lebo potrebujem hromadu energie na svoju kazdodennu pracu
Takze sa mi to dari len velmi slabo.
Keby som mal 2-3 mesiace volna, pravdepodobne by som vedel schudnut aj 10 kg pouzivanim intenzivneho cvicenia a doplnkov na rozpustanie tukov a ich spalovanie(termogeneracia).
Zatial si nemozem dovolit vypadnut z roboty ani na 2-3 dni nieto mesiace.
Niet vacsieho otroctva, ako ked clovek sam seba zotroci do svojho podniku(podnikov). Tam je neustale nieco robit, terminy dovavok su neoblomne a ked clovek nechce, aby mu podnik skrachoval a vijde na mizinu, musi casto do toho davat vsetko, ba i viac.