Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

RNG

ivvka, pred otehotnenim? Nerozumiem tomu. Mas problemy otehotniet ako napr z vysokej hladiny prolaktinu? Na to je yam a Dong Quai, pripadne pupalka. Pupalku ale nesmies bart po otehotneni, a podla moznosti ani yam a Dong Quai.
Po otehotneni a hoci aj pred je dobre brat rybacie oleje a doplnok mineralov na kosti, hlavne taky, co je ucinny, nie len na oci.
Dieta totiz potrebuje na vyvoj materialy z rybacich olejov(EPA, DHA, vitaminy) a na svoju kostru plno mineralov, ktore inac vyrabuje z tela matky.

RNG

jara, na cistenie tela beries 1.5 az 2 hodiny pred jedlom 2 kapsule, na travenie s jedlom.
Inac nie je to prilis silna zmes,
-odkaz odstránený-, mozes si porovnat aktivne zlozky s enzymami, co som uviedol na -odkaz odstránený- pod "enzymy"
Osobne som pouzival tuto zmes kedysi davnejsie, lebo bola prva, co bola oznacena skutocnymi aktivitami enzymov, nie len mg zloziek bez uvedenia aktivit.
Ale obsahuje hlavne rastlinne a fungalne enzymi, takze sa nenici v zaludku ako napr pancreatine(zivocisny enzym). Vyhoda je aj malicka kapsulka, lahko sa hlta(a pre to aj malo enzymov?)

ivkka

RNG, prosim Ta o preposlanie zoznamu doplnkov, ktore je vhodne brat pred otehotnenim.
Dakujem krasne, pekny den prajem

RNG

Regemax je vlastne len nespecifikovany vytazok zo zen senu, takze si s toho nic valne neslubuj.
Inerinhg som nikde nenasiel
Cordyceps sinensis je parazitna huba, pouzivana ako silny adaptogen, v dostatocnych davkach je odporucana na regeneraciu poskodeneho plucneho tkaniva, na boreliozu nemam udaje ale moze byt aj tam uzitocny, ako vsetky adaptogeny. Ale nie je to liecivo na boreliozu v ziadnom pripade, len posilnujuca pomocka

RNG

Perlicka, mykoplazmy sa liecia niekolko mesiacov. V pripade chlamidie pneumonie sa jedna nielen o mykoplazmy a bakterie,ale aj o spory, pri ktorych nepomoze nic, len cakat, az sa premenia na bakterie alebo mykoplazmicku formu, az vtedy sa daju znicit. Preto tak hrozne dlhy cas.

RNG

kamilkaa, uhlicitan vapenaty je mlety kamen, vapenec. Ma velmi slabu absorbciu. To iste plati na oxid horcika(kyslicnik horecnaty)

tiskar

Vdaka rng (Samento, Graviolu, Extr. oliv. listov, prosim Ta o nazor na nasledovne produkty Regemax, Cordyceps, Inerinhg povod USA, moze ich uzivanie pozit ovplivnit liecbu boreliozy? Pozdravujem.