Otázky na RNG

femka

trubkala jedna alternativa je kazde rano na lacno vypit Vincentku alebo Cigelku aspom dva deci a vecer tiež (mam to odskusane)...za druhe by som skusila macerat z puškvorca( dostať v lekarni) a za tretie piť počas dna čaj z rasce....vyskusaj a daj vedieť pá

kiky

Ahoj Rng,
chcela by som sa opytat- v pondelok som objednana na odbery kvoli imunologickemu vysetreniu(na krv) ale teraz beriem kvoli zapalu dasien 3x denne 500mg vitaminu C a B komplex. Nemôže to ovplyvniť nejako vysledky?
ďakujem

trubkala

tak mne enzymyi a probiotika nepomahaju , preto potrebujem poradit nieco ine , ja som uz vyskusala vsetko ale teraz si naozaj neviem rady ,moze ma nafukovat aj od obliciek ??teda ak mam znovu prenikajuci zapal oblicky alebo zeby od zlcnika , naoizaj mi neviete poradit nieco naozaj ucinne ?

RNG

romano08, to je koncentrat tj ciastocne vysuseny aloe vera gel(10 krat tak "silny") ale nespecifikuju, ci to nebolo zahrievane a je to konzervovane, takze osobne saom z toho nie "nadseny". Keby to bolo susene-koncentrovane za studena(vakuovo), tak je to vyborna cena a dobry produkt. Ale pochybujem o tom, tj to bolo zahriate a niektore vzacne delikatne(jemne) struktury polysacharidov boli iste narusene, tak isto aj nejake tie enzymi, co sa v aloe nachadzaju.

RNG

tiskar, TF podla popisu toho lekara(ak sa tomu da verit.... vzdy mam problem s doverovanim niekomu, co nieco predava, radsej sa spolieham na hodnotenie nezavislych odbornikov) je dost silnu a uzitocny doplnok. Ci je specificky dobry na boreliozu, to neviem, ale podla obsahu dost pochybujem.Je to skor zalezitost imunity a regeneracie

RNG

tiskar, TF podla popisu toho lekara(ak sa tomu da verit.... vzdy mam problem s doverovanim niekomu, co nieco predava, radsej sa spolieham na hodnotenie nezavislych odbornikov) je dost silnu a uzitocny doplnok. Ci je specificky dobry na boreliozu, to neviem, ale podla obsahu dost pochybujem.Je to skor zalezitost imunity a regeneracie

RNG

usmc, rybaci tuk nie je specificky na acne. Pozri skor na zinok, vytazok z korenov zihlavy, pripadne aj z vrchu sterilizujuce kremy s oibvsahom zinku, azaleickej kyseliny a podobne.

RNG

trubkala, ako som uz casto v inych tema spomenul, kvasenie v zaludku je zapricinene nedostatkom kyselin, ktore maju vsetky kvasne a hnilobne procesy potlacit.
Nakvasene a ciastocne nahnita potrava potom pokracuje nedostatocne natravena do criev,s roznymi rozmnozenymi bakretiami, ktore mala kyselina znivocit, kde to dalej pokracuje v kvaseni a hniti. Preto treba kyseliny a enzymi doplnit, pripadne aj probiotika v crevach, ktore sa casto narusia takou nakvasenou, nahnitou a nakazenou potravou zo zaludka