Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

linda_

Ani neviem čo to mam, ale je to od walmarku. Skusim sa opýtať v lekarni na nejaky kvalitny bez sorbitolu lebo na internete, som toho moc zatial nenašla :)

RNG

linda, delenie je lepse.
Sorbitol nie je nic velmi skodlive, hoci by som si radsej nasiel zinkovy doplnok bez sorbitolu. Na trhu je ich hromada a naviac vo velmi dobrych formach na absorbciu a dlhym polcasom zivota v krvi.
Neviem aky doplnok mas ty, ale ja osobne pouzivam citraty, maleaty, askorbaty, glycinaty a laktaty hlavne.
Vyhybam sa oxidom, karbonatom, siranom a fosforecnanom.

linda_

Rng ja mam ten zinok 15 mg a obsahuje aj nahradne sladidlo sorbitol, nie je to škodlive? A možem užiť dve tabletky naraz, alebo lepšie jednu rano a jednu večer?

RNG

Zmes praskoveho cukru, kokosoveho oleja a par kvapiek GSE je nielen vyzivna, ale aj antimikrobialna.
Mne to hoji rany, odstrani hnisania a zapaly v rekordnom case.
Ako cukrovkar, ktoremu sa inac hoja rany nekonecne dlho ,si dnes neviem bez toho predstavit zivot.

lencocka

linda dakujem, akurat som to sem chcela napisat, si mila, ak nebude vadit, ja to sem cele skopirujem.
Kedysi som sem o tom pisala. Zmierit som sa zmierila, ale to co sa mi deje s kozou je nieco nezvycajne. Dermatolog mi kedysi na brade omylom spravil vypukle jazvy, lenze problem je v tom, ze pod tymi jazvami sa mi robia hnisave vredy, ktore nemozu vyhnisat. celu bradu mam opuchnutu a bolavu, boli ma pri jedeni aj ked spim sa zobudim na bolest. Najhorsie je, ze mi nevedia pomoct ani ini dermatologovia. zacinam sa bat, aby som nedostala zapal az do kosti,viem posudit, co je este ako tak dobre a co je uz vazny problem. bojujem s tym treti rok, co mi to tak dokaslal a zaniesol mi tam infekciu. keby to nebol clovek zo vzdialenejsej rodiny tak ho zazalujem, lebo mi to vyrazne ovplyvnuje zivot (ziadne slnko) atd...myslim, ze keby sa to stalo v zahranici, neexistuje, aby to cloveku nejako nenahradili. Vsetko si financujem sama a nie je to malo. Lenze ja uz neviem, co mam robit a ked vam viacero derm. povie, ze si nevedia rady, tak zacinam byt zufala. Potebujem nejake rady.