prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
emko, nic ucinne nepoznam na pigmentove skvrny, zialbohu.
Mozno niektore enzymi-to sa este uvidi v buducnosti, ake.
Kozmeticky priemysel predava hromady bieliacich kremov,ktore su v podstate neucinne.
Janulienocka, zacni si pestovat koriander v kvetinacoch a zozen si dumbier a curcumin v koreninarstve.
andrej, acne tu boli casto na fore.
Okrem vylucenia znicenych tukov a tazkostravitelnych bielkovin som radil produkty obsahujuce zinok a vytazky z korenov zihlavy(vnutorne aj vonkajso), pripadne aj azaleicku kyselinu v kremoch.
neurotrasmitery a bazalne ganglia nie su poruchy, ale prvy je prenasac vzruchov a baz. ganglia su jadra sivej hmoty mozgu
RNG,prosím ťa čo vieš o neurotransmiteroch a bazálnych gangliách.Dajú sa tieto poruchy v mozgu nejako liečiť?
rng zinok beriem,ja mam pocit,ze mne take bilinky nepomozu,strasne mi padaju vlasy,potrebujem nieco co je zarucene aspon nech mi nepadaju,ked uz nove nenarastu
RNG,
mozes mi poradit nieco proti pigmentovym skvrnam na pleti?Dakujem
RNG dakujem za radu,kvoli tomu ze sa mi kruti hlava som bola vo stvrtok na testy na ORL oddeleni na vysetrenie rovnovazneho aparatu, ale to mam v poriadku.GSE a oreganovy olej beriem previdelne,chelaciu skusim este pozhanat,mozes mi prosim skusit poradit,kde to kupim?To krutenie hlavy je strasne,mam to v podstate cele dni,som ako opita,hlavne ked sedim alebo stojim.Ked sa viac poprechadzam je to ovela lepsie, ale ked sa zastavim, vsetko sa so mnou toci a musim sa opriet alebo sadnut,hrozne.
Ahoj RNG, prosím Ťa, poradil by si mi nejaký účinný prostriedok proti akné na rukách? Robia sa mi hlavne v lete a je to dosť nepríjemné.
Ďakujem!
Kutiky su obvykle pri nizkej viralnej imunite. Pozri vyhladavacom v tomto fore napr na temy herpes, hpv, viralna imunita alebo na viralne na -odkaz odstránený-