Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

RNG

Anetol, vsetky problemy v traviacom trakte sa riesia kyselinami, enzymami, vlakninami a probiotikami. Z vlaknin odporucam pri Crohnovi len superjemne ako psylium alebo pektiny, aby nedrazdili zapalene steny. Z protizapalovych okrem enzymov by som odporucil curcumin a dumbier.
Z hojivych a regeneracnych hlavne DGL, aloe vera a triphalu.

RNG

ala, mam rovnaky problem. Preto obcas rozne vynecham a neberem pravidelne. Napr ked na mna lezie choroba, vynecham vsetky doplnky na cukrovky a rozne antioxidanty a beriem len antimikrobialne, pokial ten mikrobialny utok nepotlacim.Potom sa vratim spat k doplnkom na cukrovku, vitaminom a mineralom.

RNG

boba 77, pupalke nie je nahrada Yamu. Pupalka sice pomaha pri roznych hormonalnych problemoch, a zapaloch ale inac ako Yam.
Yam mozes nahradit senovkou greckou.

RNG

gab v 68 mas ister poriadne zapchate cievy a spomalenu cirkulaciu, Vtedy je "husta krv " dost nebezpecna, lebo sa tvoria zrazeniny, ktore zablokuju cievy. Ked sa ti to stane v koncatinach, tak sa to da odblokovat ale na vencovych(coronal) cievach na srdci to znamena infarkt.
Cievy treba cistit lecitinom,
krv riedit enzymami, najma nattokinazou a
cholesterol a triglyceridy znizovat Policosanolom

.Anetol

Ahoj RNG, vidím že sa ti tu zdoveruje vela ludi so svojimi problémami.Prosím ta aj ja o radu.Pred dvoma rokmi som "ziskal" Crohnovu nemoc.Asi to bude liekmi ktore beriem,ze nemam ziadne vazne problemy.Vyliecit sa to asi neda,ale ak by si mi poradil nieco vhodnejsie z prirody ako chemicke lieky.Dakujem

ala12

No to je blbé, lebo ako vieš a odporúčaš treba brať viacej doplnkov keď sa chceš nejakej pliagy zbaviť. A ja to nejak za ten deň nestíham keď mám mať také odstupy. No nič, musím to nejak inak prerozdeliť. ahoj. A

boba77

Ďakujem za odpoveď RNG.Chcem sa opýtať či by som YAM mohla nahradiť PUPALKOU.Som rada že sa môžem poradiť s niekým kto sa zaoberá prírodnou "medicínou", lebo klasických lekárou mám už vyše hlavy.

RNG

ala, enzymi utocia aj na bakterie tj aj na probiotika. Neviem na kolko, ale nemiesal by som ich dokopy. Snad hodina ale dostatocne staci na ich separaciu.