RNG prosim jodova tinktura

borko

Prosim ta RNG, da sa aj Jodisol aplikovat na pokozku, ze sa to vstrebe? Lebo na pribalovom letaku je napisane, ze jeho absorpcia pokozkou nie je dokazana...

borko

Prosim ta RNG, da sa aj Jodisol aplikovat na pokozku, ze sa to vstrebe? Lebo na pribalovom letaku je napisane, ze jeho absorpcia pokozkou nie je dokazana...

RNG

obchody uz nikde nemam(aspon si myslim, lebo nedostavam uz davnejsie spravy zo Slovenska)
Na exemy ti viem dost malo pomoct. Ale vodove pluzgieriky mozu byt aj z prekyslenia, aspon u mna a mojej zeny sa to objavuje.
Jedz viacej zasadotvornej potravy, tj hlavne zelenin a menej masa, mliecnych produktov a skrobovin.

RNG

diana jod a hlavne enzymi na hrcku v prsniku pomozu.
Neviem , ci to naozaj fibrom je, lebo aj tukove hrcky a napuchnute mliecne zlazy sa citia a na ultrazvuku vidia podobne. Pre istotu ber aj lecitin, 2x lyzicu tyzdenne, to by malo vycistit tukove hrcky.

diana

RNG- Chcela by som sa spytat co by pomohlo na na fibrom v prsniku tiez jodova tinktura ? Kde v Nr mas obchod, ako sa vola a na akej ulici. A co na ekzem - svrbive vodove pupaciky ktore neskor prasknu a osupu sa mi na ruke??

RNG

zialbohu som pre straty a ine poroblemy musel s mojimi dovozovymi aktivitami na Slovensko prestat.
Takze ti zostavaju domace zdroje alebo sukromne objednavky zo zahranicia.
Witch hazel skor poznaju na Slovensku a inde v Europe ako hamamelis virginiana. Kvalitny je 2x destilovany vytazok

RNG

pentium, ja som krajan z USA, narodeny davno v Bratislave.
V Nitre mam vela priatelov, som cinny vo vybore sesterskych miest Nitra/Naperville(stat Illinois, blizko Chicaga)