čo s ňou ? nedá sa to riešiť nejakým non-chirurgickým spôsobom ?? napr nejaká volne dostupná mastička na zlepšeni pružnosti ??
krátka uzdička.
no ked stiahnes predkozku tak vidis ci ju mas uplne napnutu na roztrhanie ..s
no a podla coho spoznas že mas kratku uzdicku?
chcem si ju ist dat prestrihnut ale neviem tu v nitre nikde najst urologa ... jaky je orzdil medzi urologom a neurologom? :p
opica ty tvrdis, ze aj ked mas kratku uzdicku tak nemas predcasnu ejakulaciu?
fgf : keby si mal predcasnu ejakulaciu, tak by si uvazoval inak !!! To je ako tiranie... och ! =(
fgf : preco? ... no ja si ju chcem dat prerezat lebo ju mam kratku a penis mi ide smerom andol koli tomu :(
ja aj keby som trpel predcasnou ejakulaciou, tak prerezat by som si ju urcite nedal
minuly rok nebolo treba odporucanie obvoďáka...ale tento rok sa to vraj zmenilo...stčí, keď si na nete vyberieš urológa (napíš do Googlu urológ a mesto, kde ho chceš) a potom tam proste zavolaj a opytaj sa sestry...operáciu hradí plne poisťovna (10 minút práce lekára), po zákroku min. 2 týždne nemôžeš sexovať, lebo to je normálna rezná rana v koži, a tým, ktorí majú predčasnú ejakuláciu to pomôže.
no ja neviem aku ju mam ale tak mne stoji do hora :P a to stale lepsie ako ked stoji dole no nie