krátka uzdička.

fbdb

chcel som sa spitat, keby sa uz odhodlam na zakrok vsetko bude ok, moze sa to stat znova? ze sa opa5 natrhne je to rovnake ako predtym?

question

www.zdravie.sk
Trdielk0.-toto je moja tema, tak si precitaj, ake to je a ci si az taky pripad

ale mozem ta potesit:) odzadu je to skvele, alebo ked lezim na brusku a mam pod sebou vankus a tak ide domna, tak uhaha, skvele:)lebo mi tlaci na bod G

Trdielk0

question a keď ho má na dol, nemáš problém s dosiahnutím orgazmu? ja mám tiež na dol.. bojím sa že to obmedzí sexuálny život..

question

ca ca a mete kvoli tomu problemi v posteli, lebo aj moj praitel to tak mam a ma ho zahnuty na dol a pri polohach ho to taha.

skero

mam taky problem ze ked mi stoji penis a chcem dat predkozku dole tak sa to proste neda dost to boli a bojim sa ju davt na silu dole lebo nwm ci sa nemoze neco stat...poradte

J.F.

natrhnuta uzdicka...aky velky to je problem ?? nemoze mi to sposobit nejake choroby alebo problem pri sexe ???
nemal som nikdy problemy s predkozkou ani som nepotreboval kvoli tomu obriezku proste predkozka nebola problem stiahnut...problem nastal teraz pri natrhnuti uzdicky spajajucu zalud s predkozkou...bol to mega prud krvy ale uz je to v pohode ale hrozi mi nieco ??? napriklad choroby, problem s erekciou, problem pri sexe, dalsie natrhnutie a krvacanie ??? poradte prosim...dakujem

J.F.

natrhnuta uzdicka...aky velky to je problem ?? nemoze mi to sposobit nejake choroby alebo problem pri sexe ???
nemal som nikdy problemy s predkozkou ani som nepotreboval kvoli tomu obriezku proste predkozka nebola problem stiahnut...problem nastal teraz pri natrhnuti uzdicky spajajucu zalud s predkozkou...bol to mega prud krvy ale uz je to v pohode ale hrozi mi nieco ??? napriklad choroby, problem s erekciou, problem pri sexe, dalsie natrhnutie a krvacanie ??? poradte prosim...dakujem

rohlik

A ako sa ti to liecilo ? mal si po operaciii predkozku na tom alebo nie ? a ked si si robil kupele stahoval si si predkozku ? nebolelo ta to ?