čo s ňou ? nedá sa to riešiť nejakým non-chirurgickým spôsobom ?? napr nejaká volne dostupná mastička na zlepšeni pružnosti ??
krátka uzdička.
Alebo aj dva, mozes skusit sukromneho urologa ak mas peniaze.
áno,aj v tomto veku, objednaj sa u urológa, iste ťa neobjedná hneď, čaká sa aj viac ako mesiac.
Ciže aj teraz v tomto veku, tak tomu mam rozumieť?
Kedykolvek...
cawte mam 17 rokov a chcem sa opytat v akom veku sa moze ist za urologom prestrihnut uzdicku .Mam pockat alebo mozem ist uz teraz?
V nemocnici to mas zadara, plati to poistovna, akurat si budes musiet pockat kym sa dostanes na rad, co moze byt aj mesiac alebo dva, zatial co u sukromneho to mas hned.
ja mam ist na zakrok kde mi bude prestrihovat uzdicku a mam platit 160 eur. robi mi to sukromny lekar keby mi to robili v nemocnici tak mi to zaplati poistovna??
platí to poisťovňa.. trvá to možno 5 minút.. pichnú injekciu, odrežú uzdičku a konec.. prvé 2 dni nebudeš sťahovať predkožku.. 2 týzdne nebudeš sexovať a počas tých 2 týždňov si budeš pipík namáčať do repíkového čajú.. toť vše..
Plati to poistovna, znecitlivenie je lokalne cize inekcia, inak je to jednoduchy kozmeticky zakrok.
a za zakrok sa plati abo to poistovna zacvaka? a dava sa aj inekcia na znecitlivenie? kto to zazil mozete podat podrobnejsi popis? diky