Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

krátka uzdička.

haha21

caute ja mam 19 rokov a penis mam postaveny len 13cm. Ked som mal 17 bol rovnako dlhy a myslel som si ze este porastie ale nic. Zda sa mi ze mam kratku uzdicku. Predkozka sa mi da stiahnut hladko, ale ked som vrzuseny tak mi uzdicka stahuje zalud smerom dolu a penis sa nemoze stoporit akoby mu ta uzdicka branila v uplnom stoporeni do plnej velkosti moze to byt tym?? Pls help!!! :(

klobucik

mam rovnaky problem ako fdbd akurat predkozku dam uplne dolu len ta uzdicka je uplne napnuta uz sa mi stalo ze som si ju natrhol par krat, mam s tym ist k urologovi ci nechat to tak? ja by som si to dal upravit ale ked to nerobi nejake problemy odstranil by mi to aj tak?

Trdielk0

to ja neviem.. prestrihnutie uzdičky je bežný zákrok veľa chlapov si to dáva robiť.. najskôr choď k obvodnej a tá ti dá výmenný list k urológovi.. ten ťa objedná do nemocnice.. potom uvidíš čo ďalej..

fdbd

ok keby som isiel k tomu lekarovi tak on by to upravil len nejakym malym zakrokom? A to prestrihnutie ako tu niekto pisal asi nemozem chapat doslovne, myslim ze tak by to neslo ked je po celej svojej dlzke prirastena aj k penisu ci? A nemusi pri tom odstranit celu predkozku?

fdbd

sry za ten primitivizmus ale pre istotu popisem tu moj problem ci som v spravnej teme :-) tak ked mam stoporeny penis a stiahnem predkozku nejde to az za zalud pretoze zo spodu na zaludi niekde asi tak od stredu alebo blizsie k spicke sa zacina spojenie s predkozkou takou kozenou cestickou ta je dost napnuta a ako som si ju viac krat natrhol sa trosku rozsirila a je este menej pruzna. Asi tak. Je to ono? ;) diky

Trdielk0

ak sa ti uzdička natrhla tak si mal ísť rovno na operačku nech ti to odstránia :) nebudeš s tým mať žiadne problémy nič sa ti nebude trhať a pri troche šťastia budeš mať v sexe väčšiu výdrž :)

fbdb

sry ak pisem blbosti ale pre tym ako sa prvy krat natrhla tiez som ju tam mal len fungovala spravne? lebo teraz je nepruzna, stahuje, a uz je to par krat co som ju natrhol. a ked ju odstrania alebo teda prestrihnu nebude to ako pred tym ked bola neposkodena? sry som zmeteny :)