krátka uzdička.

yanoshik

Noo ja som dva dni po/kratka uzdicka/ ,lokalne,cca 20 minut strachu,ale urcite nie bolesti.-) pichne trosku len injekcia,takze nevahajte fakt,je to pinkacka.-))CUIMED BRATISLAVA

mate59

to nie je hanba, veď jedine rodičia sú jediní, ktorým najviac možeš dôverovat, chod za ocom a povedz mu to, nemusíš sa hanbiť.

tomy9

tato vec ma trápi skoro 2 roky,a neodhodlam sa to povedat rodičom,ja sa nebojim ani tej operacie,ae hambim sa to povedat rodičom...

Schultheiß

aká dlha je čakacia doba na zákrok na operáciu uzdičky u klasického urológa (napríklad z fakultnej nemocnice)? A frenuloplastika alebo odstranenie uzdičky je väčšinou preplacane poisťovňami?

mirec126

zajtra idem na zakrok k urologovi..a troska sa toho bojim...ale ako citam tieto vase komentare tak sa citim kludnejsim...tak mi drzte palce a snad to teda nebude boliet...tu inekciu snad este zvladnem .. potom sa ozveem ako dalej :)

Fero158

Ako je to s platenim za zakrok? Lekarka ma poslala k urologovi kde sa plati asi 100 euro za operaciu kratkej uzdicky. Pritom som niekde cital ze by to malo byt iba u sukromnika spoplatnene.Mam tomu rozumiet tak ze poistovna tento zakrok neplati alebo ma mohla lekarka poslat k urologov u ktoreho je to bezplatne? Ak je to niekde bezplatne napiste mi kde prosim.