čo s ňou ? nedá sa to riešiť nejakým non-chirurgickým spôsobom ?? napr nejaká volne dostupná mastička na zlepšeni pružnosti ??
krátka uzdička.
Noo ja som dva dni po/kratka uzdicka/ ,lokalne,cca 20 minut strachu,ale urcite nie bolesti.-) pichne trosku len injekcia,takze nevahajte fakt,je to pinkacka.-))CUIMED BRATISLAVA
ked mam kratku uzdicku brani to pri sexe alebo nie..a musim ist na operaciu pomozte mi please
to nie je hanba, veď jedine rodičia sú jediní, ktorým najviac možeš dôverovat, chod za ocom a povedz mu to, nemusíš sa hanbiť.
tato vec ma trápi skoro 2 roky,a neodhodlam sa to povedat rodičom,ja sa nebojim ani tej operacie,ae hambim sa to povedat rodičom...
ja som bol na zakroku bolo to všetko OK,,inekcia kus boli ale inač v pohode
aká dlha je čakacia doba na zákrok na operáciu uzdičky u klasického urológa (napríklad z fakultnej nemocnice)? A frenuloplastika alebo odstranenie uzdičky je väčšinou preplacane poisťovňami?
zajtra idem na zakrok k urologovi..a troska sa toho bojim...ale ako citam tieto vase komentare tak sa citim kludnejsim...tak mi drzte palce a snad to teda nebude boliet...tu inekciu snad este zvladnem .. potom sa ozveem ako dalej :)
Ako je to s platenim za zakrok? Lekarka ma poslala k urologovi kde sa plati asi 100 euro za operaciu kratkej uzdicky. Pritom som niekde cital ze by to malo byt iba u sukromnika spoplatnene.Mam tomu rozumiet tak ze poistovna tento zakrok neplati alebo ma mohla lekarka poslat k urologov u ktoreho je to bezplatne? Ak je to niekde bezplatne napiste mi kde prosim.
Jej, moja stará téma.
Na zákroku som nebol doteraz, problém sa nejako zázračne vytratil :)
podla coho viem ci je kratka alebo taka aka ma byt???