Prosim vas ,potrebujem pomoc,mam 17 rokov som chlapec,a na tvari sa mi robia mikrocysty(take male bodky ako vyrazky len nie su zapalene,ani scervenane)ako sa toho da zbavit??prosim poradte.........:-))
Mikrocysty na tvári
:D, ale pozorne citam (ved pises ujo)
Zlatko neviem-videla som tu temu. Nepytala si sa tam, kde ti to robili tym laserom?
prajem vam vsetkym este pekneho silvestra a stastny novy rok, uz idem off, papa
ahoj panika:), nevies aj mne poradit s mojim problemom...som tu o nom pisala...kozmeticka mi nasla nieco na brade, nedalo sa to vytlacit, nakoniec mi to daval prec ujo laserom, ale este sa to zhorsilo, narastlo to vascie, su to take biele tvrde utvary vacsinou v tvare bodky...
no s pitim to veru neprezenme, ja idem zajtra lyzovat, tak to by nebolo moc dobre, akurat teraz si pochlipkavam vajencny liker, je dost silny, tak hadam na byt dojdem este ako tak ok:)
a ozaj -treba to uzivat dlhodobo. ahoj lencok
akurta tu mame z toho cela rodina depku, ci bolospravne dat mi do toho rypat:(
..tak toto asi neurychlis, pyta si to svoj cas. treba to 2x denne (rano + vecer) v malom mnozstve jemne vmasirovat do/na OCISTENEJ pleti. Nezlakni sa-moze to stipat
no ty si ale sikovny:), ja si ho teraz davam vecer aj rano, ked mam problemy...a zlepsuje sa to
no mam navod,ale xcel by som vediet ze ako to ucinkuje najlepsie a najrychlejsie...