Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mikrocysty na tvári

pentium

ja som to este tesne po vytlaceni vyrazky neskusal,ale aj tak mne to nepomohlo zastavit mazotok,a zamedzit akne...

pentium

tebe pomahaju biolampy???no mi ich mame doma(tri kusy,stali 32 tisic)no ale ja som s tym nejake zazraky teda nepostreholl...

pentium

No aj ja si myslim,teraz kvoli vyrazkam sa odtiahnut od spolocnosti,to neni najlepsi napad,iked ja som to mal posledne dni take hrozne ,ze som uz aj do kuchyne vtedy isiel ked tam nikto nebol,aby som nikoho nestretol...:D

lencok1

oxy spray stoji okolo 500Sk, ja som ho zohnala cez kamosku a ta to kupila od pani co predava produkty Zepteru, lampy Bioptron atd...terba sa obratit na niekoho takeho, inak ten oxy je uzasny aj priamo s pouzivanim tej lampy, tato kombinacia robi zazraky, to mam odskusane na sebe

lencok1

hej treba si ho uzit, nic vsak netreba prehanat, a musime si ho uzivat ci tie vyrazky mame, ci nie, aj ked lepsie je bez nich...ale mladost si treba uzit vazne naplno

pentium

aj ty sa davkujes vitaminmi???:DD no hroza s nami,a potom sa stazujeme ze mame akne.Ale zivot je len jeden a treba si uzit,no nie???