Prosim vas ,potrebujem pomoc,mam 17 rokov som chlapec,a na tvari sa mi robia mikrocysty(take male bodky ako vyrazky len nie su zapalene,ani scervenane)ako sa toho da zbavit??prosim poradte.........:-))
Mikrocysty na tvári
mne to celkom pomohlo
ja som to este tesne po vytlaceni vyrazky neskusal,ale aj tak mne to nepomohlo zastavit mazotok,a zamedzit akne...
nie? no ja ked som si napr. vytlacila vyrazku a niekedy mi to mokvalo(mala som malu ranku), uzasne mi to pomohlo
tebe pomahaju biolampy???no mi ich mame doma(tri kusy,stali 32 tisic)no ale ja som s tym nejake zazraky teda nepostreholl...
no sme my trdla:), ale vazne nestran sa kvoli tomu spolocnosti, to najkrajsie co mas je usmev na tvari
No aj ja si myslim,teraz kvoli vyrazkam sa odtiahnut od spolocnosti,to neni najlepsi napad,iked ja som to mal posledne dni take hrozne ,ze som uz aj do kuchyne vtedy isiel ked tam nikto nebol,aby som nikoho nestretol...:D
oxy spray stoji okolo 500Sk, ja som ho zohnala cez kamosku a ta to kupila od pani co predava produkty Zepteru, lampy Bioptron atd...terba sa obratit na niekoho takeho, inak ten oxy je uzasny aj priamo s pouzivanim tej lampy, tato kombinacia robi zazraky, to mam odskusane na sebe
hej treba si ho uzit, nic vsak netreba prehanat, a musime si ho uzivat ci tie vyrazky mame, ci nie, aj ked lepsie je bez nich...ale mladost si treba uzit vazne naplno
kde sa da yohnat ten oxz sprey a kolk ostoji pls?
aj ty sa davkujes vitaminmi???:DD no hroza s nami,a potom sa stazujeme ze mame akne.Ale zivot je len jeden a treba si uzit,no nie???