Prosim vas ,potrebujem pomoc,mam 17 rokov som chlapec,a na tvari sa mi robia mikrocysty(take male bodky ako vyrazky len nie su zapalene,ani scervenane)ako sa toho da zbavit??prosim poradte.........:-))
Mikrocysty na tvári
:))))) poznam to
no ja newiem od cokolady abstinovat,a potom sa len napchavam zinkom,selenom,lecitinom a pod.aby sa mi precistil organizmus...
no hej sme zavisli na cokoladke:)
a si trafil klincek po hlavicke, prave toto ma nekonecne stve, ze sa nevedia zhodnut
no ja kazdodenne jem pikao,alebo kinder bueno,alebo take best cokolady...:))
no inak dost blbe ked viaceri odbornici sa nevedia zhodnut o co vlastne ide...
no ja ju papkam hlavne teraz cez skuskove obdobie, superne ukludnuje, mnam
ja som uz vyskusala vselico, aj lokalne pripravky, verumal na bradavicky, potom retinol A a neviem co este, lenze to sa mi olupovala koza, mala som este viac zapalenu bradu, no co som si s nou ja podstupila koniec...tento laser Candela V Beam co nan idem a bola som na nom aj v decembri je ucinny na 97% na tieto ploche bradavicky, len ide o to ci su to fakt tie ploche bradavicky...no uvidime
ani ja si newiem odopriet cokoladu,stale ju jem kazdy den....:DDDu mna je to uz zavislost..:D
a neda sa na to dostat ziadny lokalny pripravok???videl som nieco na bradavice,ale od toho maju ploche bradavicky asi dost daleko...tak newiem.