Alkoholizmus

Anita S

Heeeeeej vaxica ako po desiatich rokoch? Roztrasene? Pecen z betonu? Nikoho nepocuvaj, beton ide vzdy do zakladu, chapes, symbolika! Velmi spiritualne!

antabus

Jasné že liečenie pomôže ak to on sám chce. On potom bude brať také lieky ktoré ak si vypije mu vyvolajú takú nevolnosť, že ho aj chuť prejde - urmedicalprovider.com Mne pomohlo toto.

foxi5

Chcem len povedať že to silná choroba niekedy človek nevie ako na to ,pomoc potrebujú všetci v rodine, pretože vsetci sú zranení tým, ten kto nepije nevie predstaviť aké to je ťažké to nechať,stratila som manžela bol mladý,pekný,zdravý,len na jednu tu chybu,plačem za nim,a za tým že niekedy človek bezmocný,on nemohol to prekonať,skončil svoj život, je to ťažké,vedel on čo s nim deje veľa čítal o tom, mali sme odborníkov,v jedny moment psychika nevydržala, je to ťažký zápas,teraz mame strašný smútok

nnnuuu

Ľudia, ktorí pijú, sa zvyčajne veľmi nudia. Žiaden cieľ, žiaden zmysel života. Je smutné, že takí ľudia sú vo vzťahu a ani v ňom nevidia zmysel života. Treba im pomôcť, ale zase s pomocou to netreba preháňať.

ajja

s clovekom ktory chlasta si neporadis, nic nezmozes, ona sama musi chciet prestat pit, nikto ju nedonuti iba ona sama.

zavisly

alkoholizmus je ako vírus, napr.herpes navždy ....zmena na mozgu,biochemické zmeny...šialená túžba piť,craving. Nie je to chyba vôle! vôla je dávno prepitá...preto sú také časté recidívy. lieky neexistujú primárne na alkoholizmus,iba na príznaky...ámen