Alkoholizmus

m.

Aj ja mám problémy s mojou mamou a potrebovala by pomoc, ale neviem ako na to. Aj ona pije ale bojím sa že jej nepomôže ani protialkoholické liečenie. Totiž minule vydržala aj pol roka bez alkoholu, už som sa aj tešila z toho, no teraz zase pije a je to s ňou dosť ťažké! Počula som že existuje na to liek, ak ste už o tom počuli, prosím napíšte mi o tom niečo ! Vopred ďakujem!

janka

Ďakujem všetkým za príspevky a ochotu pomôcť aspoň radou. Vždy ,keď mi je ťažko,sadám za počítač a vyžalujem sa. Je fajn.že existuje takáto forma komunikácie.Dosť mi to pomáha bojovať s problémami. Moje príspevky sú v téme Parkinsonová choroba,tam je situácia našej rodiny viac popísana,kto má záujem nech si prečíta. Moc ďakujem

veronika

Zlatko som abstinujuca alkoholička.mam 18 ročnu dceru.Tu je každa rada draha a hlavne je toho dosť čo by si mala vedieť a ako postupovať.Je pravda že v prvom rade musi chcieť ona inak ju tam nedostaneš a keby aj ano jej liečenie by nemalo zmysel.Velmi rada aj ja aj moja dcera by sme ti pomohli.Ak budeš mať chuť tak mi napiš na moju e-mailovu adresu a trochu to hlbšie rozoberieme.Držim ti palce a myslime na teba.veronika801@post.sk

17

ahoj mozem ti povedat z vlastnej skusenosti ze najlepsie je si s tym clovek om o tom podebatit v stave ked jej je tazko a bud k nej mila a uprimna vysvetli jej ze jej tam ludia pomozu a ze si tam najde aj kamaratov a kamaratky a ver tomu ze neni prva ani posledna....su tam rozni ludia ci uz riaditelia alebo veduci firiem....fakt jedine co pomoze je rozhovor uprimny.som dcera abstinujucej alkoholicky a sama to pochopila ked sme sa o tom porozpravali

fgh

zacni ignorovat mamu a robit sa ze nemas o nu zaujem, par krat si este vypije ale potom sa uz spamata. samzorejme ak nie je romka

evcca

na liecenie proti jej rozhodnutiu musis mat suhlas sudu, ktory jej nariadi ustavne liecenie a z neho ju pustia az po cca 3mesiacoch, sama nemoze odist. je dobre ist za jej psychiatrickou, zvycajne vie poradit ako vybavit taketo liecenie. skuste aj program anonymnych alkoholikov. drzte sa, je to choroba, ale pribuzni trpia velmi, hlavne o tom z niekym hovorte, aby ste neobratili hnev proti sebe.

janka

Matka bola na alkoholickom liečení,od kial ju po 5-tich týždňov prepustili s tým, že robí pokroky a mala by to zvládnuť bez alkoholu. Týždeň po príchode začala znovu piť a ešte viac ako pred tým. Je dennodene spitá do nemoty. Môžeme ju odviezť na liečenie aj bez jej súhlasu? Potrebujeme znovu odporučanie psychiatričky, keď už na liečení bola?