Alkoholizmus

buco258

napr. ja pijem len z jedneho dôvodu a to preto, že mam socialnu fobiu a neviem ju prekonať. A v poslednom čase som naliaty denodenne. Viem, že je to moja zahuba. Uz minule som mal neskutočnu chuť skočiť pod vlak, ale nejako som sa v poslednej chvíli zlakol smrti. Netušim, čo bude so mnou, ale asi nič dobre. Ako z toho von? Všetko to začalo tou fóbiou.

dmonik

Dobrý deň,potrebovala by som pomoc pre dcéru,ktorá má tento problém. Má len 19 rokov. Ocením akúkoľvek radu alebo odporučenie na dobrého lekára. Budem naozaj vďačná.

Iiiii

Už som stretol x alkoholikov a väčšinou pijú kvôli tomu, že sa nudia, ale že brutálne. Vôbec si nevedia spraviť žiaden vlastný program. Alkohol je tiež pre ľudí, ale všetko s mierou:-) Niektorým sa skutočne vážne čudujem, majú už len jeden neurón, ktorý im slúži už len na to, aby im nespadli uši a ešte aj ten si chcú odpiť:-) Potom sa netreba čudovať, že ako dátum narodenia uvedú osemnáste storočie a tak ďalej:-)

katka2711

Ved praveze moj muz o tom vie.Pijem pred nim a tiez tajne,aby nevidel kolko si dam.Samozrejme je mi jasne,ze nieje blby.Ked si dam 2 dc vina a do pol hodky mam vyzrate,tak je mu to jasne!Zajtra uvidim ako dopadnem,na liecenie ist nechcem..teda chcem,ale urcite pridem o pracu to by ma uplne dorazilo:((Inak moc si vazim tvoje uprimne a povzbudzujuce slova

Messje

Myslis Katka ze tvoj muz o tom nevie?Vies...ti co si daju castejsie,oni sa necitia ale telo im citit po vyparoch z alkoholu.
Ja ti nedam radu,lebo ju neviem.Mala som alkoholika muza,svokra,otca.Mozem ti len napisat moj pphlad...to,ze aj oni zacinali len sa schovavat,neskor im to uz bolo jedno.Opity muz je nieco strasne,ale zena to je hotova katastrofa.Vsetci si myslia ze to na nich nevidno,chovaju sa inak...led sa im na to pride,brania alkohol a urazaju vsetkych nablizku len aby sebe vinu nedali.Ludia sa za nich hanbia aj ked ich miluju.Neskor uz idu cez mrtvoly.Poznala som jednu kocku...krasna sarmantna a vzdy upravena zena.Muz jej nato prisiel.Robil vsetko preto aby s tym prestala.Mali dceru a ta sa na opitu mamu neskor pozerala denne.Nakoniec sa s nou rozviedol. Vies kde skoncila?V najhorsej putike chlapom pod stolom za poharik palenky.Teraz ke na psychiatrii.Prisla o rozum.Uplne jej preplo.
Katka skonci s tym kym nie si moc daleko.Potom to bude len horsie a prides o vsetkych blízkych. Tie peniaze mozes pouzit inak.Chod na nehty,daj si urobit vlasy,prejdi sa po meste s kamoskami,daj si rande s muzom v kine.Zivot je ozaj kratky aby si ho stravila nie pri normalnom rozume.Lebo alkohol ti zoberie realitu.Vsetko je len na chvilku ...hlavne ten pocit ked si vypijes.Si zena,tie su na krasu a nie na smrad z alloholu a dodrbkanu tvar .

katka2711

Inak pijem oficialne,ludia to ,,tusia,,ale najviac mi to chuti tajne,schovavam kde sa da,klamem muža....je to zlozite