Je mozne ze berem antibiotika konkretne PENCLEN a normalne som v piatok vypil este viac ako inokedy a vobec nic mi nebolo chvilu som mal motanice a potom nic... vobec ziadne tazkosti .... mozem takto pokracovat???
Antibiotiká a alkohol - môžem mať ťažkosti?
Netreba pit lebo ja som pil po 5 dnoch uzivania Doxyhexalu, cely vikend prepil a nebral ho a vyliecene priznaky sa opat vratili. Tak som v pondelok opat nasadil lieky co som sa dobre rano zgrcal, nastastie som potom 8 dni vydrzal nepit a som vylieceny...
Omg len sa pýta či sa to môže kombinovať
Nebolo tam nič o tom že by vynechal dávku....
no a co ked mas problem s tim ze niekto pije tak sa skovaj doma a sed jako kokot celi zivot zavreti doma ....stavim sa ze toto pisu len sami sprti a zavislaci na pc co len se skoli dojdu a us seda doma... ti nikdi nepochopia ze aka je haluz kex sa pije ....
Rozhodne ozierat sa na ATB je maximalna nezodpovednost a blbost... Vynechavanie davky liekov len koli tomu aby ste si mohli vypit???? Sa zamyslite to fakt ste uz taki notorici??? To si rovno rano po zobudeni snad musite hned zajeden dat...a preistotu poldeco nalejete do politra aby ste nevyliali ked sa vam za chlastom tak ruky klepu.... Ked si date jednu 0.2dcl niekde v medzi davkami tak vas to rozhodne nepolozi...aj keby to vyrovnate este jednym do druhej nohy....ake zas ludia nemente sa na stonozky....tiez berem teraz augmentin 1g 2x denne ale tak to jedno pivko si na vecer dam ...berem o 9 a 21... Pivo vypijem okolo 17tej... Ale jedno a politrove...nie 5litrovy sudok
Brať lieky a piť je svojim spôsobom o niečo lepšie - ha, ha, ha.
antibiotika musis dobrat, a alkohol nesmies pit.
tak ked nie si chory tak ich neber, nie?
potreboval by som vedidet ze : ja niesom chory !! ale lekarka mi dala antibiotika ! a teraz bude slivester je to moc zle ked si dam ?
skor sme narod debilov
to ze beres antibiotika mas lezat a nie behat po chate, to ich nemusis ani brat
choroba sa zvykne vracat ak to nevylezis
a narodeniny budes mat este aj dalsie roky.