Je mozne ze berem antibiotika konkretne PENCLEN a normalne som v piatok vypil este viac ako inokedy a vobec nic mi nebolo chvilu som mal motanice a potom nic... vobec ziadne tazkosti .... mozem takto pokracovat???
Antibiotiká a alkohol - môžem mať ťažkosti?
Myslel som si že na tejto stránke najdem odpoved na vpliv alkoholu pri užívaní antibiotík ,ale ako čítam tak su tu len samé puberťácke sprostosti. Nechápem načo je a komu patrí táto stránka ked nezabezpečí aby na otázky aj niekto fundovaný odpovedal odborne a či to aj niekto číta od webmastra.To je už jednoduchšie opýtať sa na to rovno doktora alebo magista v lekárni a on to vysvetlí tak ako mne,že touto kombináciou vznikajú v krvi zrazeniny akoby vločky a pri zablúdení do tenkých vlásočníc ti urobia to čo tromby a potom si dopil načisto.Okrem toho že alkohol bud zníži a zablokuje či zvíši účinok antibiotík čo tiež nie je dobré, takže neviem načo mínaš moje peniaze zo zdravotného poistenia na lieky ked možeš radšej prepíjať svoje?Tak porozmýšlaj a príjemnú zábavu.marian.
Moja znama minule dostala epilepticky zachvat - liek proti bolesti zapila cervenym vinom.
Tak milý eeeee!Nemáš asi všetkých pokope!Aj laik vie,že lieky a alkohol dokopy nejde!A nemyslím,že Penclen je lentilka.Do Teba investovaný Penclen si mohol rovno vyhodiť von oknom,účinok bol ten istý,ako s alkoholom.Takých,ako Ty,"frajerov,čo im nič neni po tejto kombinácii",by mali biť a nie liečiť.
tak ja beriem penclen uz rok...a pijem...ak mi odide pecen, nebudem sa cudovat, no myslim, ze lieky nic nerobia v spojeni s alkoholm...
no ja si dam aj na silvestra .... ked sa mi nic nestalo uz asi 5 krat. a ako vies ze som slaby ved ja chodim do posilky... a pohoda:)
aj na pečeň, ale aj na srdce. Preto som nemohla hrať tenis. Lebo by som sa namáhala a tvoje telo nevládze a nesmieš ho zbytočne zaťažovať. Asi si ešte dosť mladý, inak by si si uvedomil, že zdravie je dôležitejšie ako alkohol. A mám taký pocit, že sa pýtaš kvôli silvestru. Ak je to tak, tak aj ja som sa kvôli niečomu pýtala včera či môžem alkohol na silvestra. A nemôžem, tak budeme aspoň dvaja. Však to vydržíme, no nie?
a preco nieee??? sak sa mi nic nestalo a teraz ked som chory mam anginu tak mi dali Klabax 500mg teraz neberem ten penclen... viem ze vsade pisu ze sa nemoze ale dakto to nedodrziava a zije v pohode dalej .. moze to byt len zvysena zataz na pecen