dlhodobe vyrovnanie vlasov

Príspevok v téme: dlhodobe vyrovnanie vlasov
zdrawoweda

baby poradte mi, teda ak mate niekto skusenosti s trvalym vyrovnavanim vlasov... nedavno som pocula o japonskej metode vyrovnavania vlasov... vraj je to nieco ako trvala na zbrckavenie, ale toto vlasy trvalo vyrovna... pocula som aj o inych metodach ale tato vydrzi najdlhsie, myslim.. ja mam vlasy brckave takze nad tym uvazujem , mate s tym niekto skusenosti a boli ste spokojni ???? prosim ak mate niekto hocijake info ohladne tohoto, napiste :))) dakujem

madiams

Ahojte - to pernamentne vyrovnanie - ano funguje to ratajte s tym ze jeto od 100euro vyssie - podla dlzky vlasov. Kamoska si to dala spravit, paradne jej to vyrovnalo a dokonca jej vlastne vlasy cely rok vydrzali krasne rovne a hladke pritom ako dorastali a to tuto kuru postupila len jedenkrat. Ale jej znama co si to dala spravit tiez dopadla horsie - pri prvom umyti vlasov jej naskocili spat jej kucery. Takze zalezi od toho - aky mate svoj prirodzeny vlas, pokial jeho struktura je viac ako velke vlny - vzdajte to, nezaberie to. Tieto baby boli v tom istom salone, lenze jedna mala jemne vlnite vlasy a ta co jej to nezabralo mala kucerave. Dalsia vec. Co tu bola rec o tych ionoch. Ano - ak xcete mat hladke vlasy dobre pripravene na zehlenie zozente si fen tzv IONIC system - cize fen s ionizatorom vzduchu, ktory zaruci ze vlasy su rovnomerne pokryte ionmi oboch nabojov, vacsinou pri obycajnom fenovani sa tento stav porusi, a potom sa vlasy odpudzuju a vypadaju jak slama a su neprijemne na dotyk. Ja mam huste vlasy obcas vlnite obcas az kucera a ked sa im zachce tak su aj rovne. Takze poznam to ked je zena zufala. Ale moja rada je tiez kvalitna zehlicka k tomu serum na vyrovnanie a ochranu pred teplom a pred vlhkostou - ale naneste to aj pred fenovanim aj po zehlení - na zaver! Ano! na zaver tiez lebo to zafixuje vlasy aby do seba nenasiakli vlhkost zoé vzduchu. A potom este lak - len trosku na zafixovanie, pozor bez hydroformuly alebo zvlhcujucej zlozky alebo taky co robi objem, to nechceme. Najlepsie Wella alebo Nivea klasicky extra strong hold. Krasnemu hladkemu rovnemu chiq ucesu zdar!

kymme

ja co chodim ku kadernicke tak som sa jej pytala ze ci sa nedaju nejako navzdy vyrovnat mi povedala ze existuje nieco take ze jony vam vyrovnaju vlasy heh ja na to idem teraz cez vikend potom poviem ci pomohlo.....ja mam dost kucerave vlasy....plsss ale neviete niekto ci sa moze stat ze sa nevyrovnaju?????

vlasy na nic:d

prosim pomozte.. mam vlasi na h.vno!!! :(( som z nich uplne zufala.. na vrchu su celkom rovne, ale ked sa prejdem po byte a mam ich rozpustene, tak sa mi spravia "vytacky".. Poradte nieco na vyrovnanie vlasov :( pliis

tonka_209

ano ale ja myslim tu kuru alebo nieco take o com hovorila poliewoocka ze na vyrovnavanie vlasov...ci to skodi alebo nie..ale ajtak diki

lilau

moj problem je taky, ze ano - dam si zabal - napr. olivovy, rozne ine masky, vlasy mam krasne hebke, este si ich pekne vyzehlim a som cely den cool. ale na druhy den....cez noc sa mi konceky zvlnia,proste uces vyzera na nic, ked si to vyrovnavacim mliekom chcem narovnat, zvlni sa to este viac...a umyvat si hlavu a davaat si zabal na hlavu a zehlit vlasy kazdy den, na to nemam nervy a to zehlenie skodi :-(((

tonka_209

cawte..chcela by som sa takisto opytat na tu kuru alebo co to je...neposkodi to vlasy ked si ich dam vyrovnat..ja by som si ich aj dala vyrovnat ale ide o o ci ich potom nebudem mat strasneee poskodene..prosim Vas poradte mi ak mate s tym niekto skusenosti

poliewoocka

Ja som bola prvy krat v lete za mojou kadernickou,na tu kuru.Umyla mi vlasy,jemne presusila uterakom a naniesla silikonovy krem.Zabalila mi ich a sla som si sadnut s hlavou pod ten obrovsky teplovzdusny fen.Potom mi to jednoducho zmyla.Vlasy som mala hebke,leskle:)Tato kura ma vysla na 60,- sk a odporuca sa kazde 2 tyzdne.Pri zehleni sa silikonovy sprej vyuziva tiez,nastrie´ka sa na konceky(nie ku korienkom),ochrani tym vlasy(je kusok mastny)A zehlenim sa odpari.