baby poradte mi, teda ak mate niekto skusenosti s trvalym vyrovnavanim vlasov... nedavno som pocula o japonskej metode vyrovnavania vlasov... vraj je to nieco ako trvala na zbrckavenie, ale toto vlasy trvalo vyrovna... pocula som aj o inych metodach ale tato vydrzi najdlhsie, myslim.. ja mam vlasy brckave takze nad tym uvazujem , mate s tym niekto skusenosti a boli ste spokojni ???? prosim ak mate niekto hocijake info ohladne tohoto, napiste :))) dakujem
dlhodobe vyrovnanie vlasov
ty si chces brckave vlasy vyrovnat-vies kolko bab by chcelo brckave vlasy-ked ich budes mat rovne budu vyzerat ovela redsie...ale ved v pohode su to tvoje vlasy -mozes si s nimi robit co chces
ja ich chcem mat rownééén :(((
ahoj ja by som ti poradila vykusat kaderníctvo v šali,z nazvom ANGELIKA tak ti vlasi vyrovnaju na tyžden a mas ich krasne,leskle ja mam fakt huste brčkawe a neboddajne vlasi ktore sa tažkožehliaa mam ich uz od žehlenia dost znočene. =)
kiny a kolko si za to zaplatila?
...prepacte predoslu stranku zmenili na tuto :toniandguy. sk
www.toni&guy.sk - novinky/bio ionic
cawte... chcela by som podstupit kuru na trvale vyrovnanie vlasov... funguje to? a kolko to asi tak stoji?? mam vlasy asik po plecia o trosku ece dlhsie..a mam pri usoch a pod ofinou male kucerky ktore sa nedaju ani vyzehlit,,odkolko rokov sa to robi? viete mi prosim poradit dakujem moc piste na sharrynka@azet.sk
baby daju sa vlasy natrvalo vyrovnat pomocou bio ionic, ja to mam tiez a je to dobre, drzi to, mala som vekmi kucerave vlasy. vlasy ktore vam potom budu rast nove budu zas kucerave takze to treba opakovat 2-3krat do roka. viac info piste na pokec princess788
babyy :o( bože ja mam take vlasy že nanič..kks wšade su rovne len ofina je akokeby po dredoch alebo natupirovana..nevie niekto že ako by som icgh vyrovnala navždy??jak ano pls napište mi na mail zewrajsoomnamyslenaaalo@azet.sk dakujeem
Mohol by som sa spítař či existuje nejaky sposob ako vyrovnat vlasy nastalo ako myslim aj ked sa umyju jednoducho aby som nemusel pouzivat zehlicku.Nejaky chyrurgicky zakrok alebo nieco take? Inak som chalan.