dlhodobe vyrovnanie vlasov

Príspevok v téme: dlhodobe vyrovnanie vlasov
zdrawoweda

baby poradte mi, teda ak mate niekto skusenosti s trvalym vyrovnavanim vlasov... nedavno som pocula o japonskej metode vyrovnavania vlasov... vraj je to nieco ako trvala na zbrckavenie, ale toto vlasy trvalo vyrovna... pocula som aj o inych metodach ale tato vydrzi najdlhsie, myslim.. ja mam vlasy brckave takze nad tym uvazujem , mate s tym niekto skusenosti a boli ste spokojni ???? prosim ak mate niekto hocijake info ohladne tohoto, napiste :))) dakujem

Nellqaa

Ja som mala strašne veľké brčky ale nakoniec som sa išla poradiť ku kaderníčke a ona mi povedala, že niektoré robia aj takzvanú ionovú kúru.Popítala som sa viac a povedala mi, že na moje vlasy to určite pomôže.Presnejšie mi povedala, že to pomáha skôr iba na jemné a na jemne vlnité vlasy.Odvtedy som veľmi spokojná a už konečne môžem mať rozpustené vlasy.

trdlo:)

aojce.:P

taakse ja si zehlim wlasy uz pomaly 3 roy a mam len 14..wlasy mam dost dlhe asi tak 15 cm nad zadkom a zehlim si ich kazdy den..zo zaciatku to bolo super mala som ich krasne rowne leskle(ked som mala este moju farbu)awsak teraz mam uple rozstiepane konceky a welmi mi wypadawaju wlasy..:(prestym som ich mala nie brckawe len take jemne wlnite a obrowsky objem...stale som si ich dawala riedit dokopy asik 6 krat a potom som si ich aj sama zriedila ziletkou a to sa mi asik lubilo najwiac..:Pale spat k zehleniu..mam teda welmi znicene wlasy uwazowala som aj o tom trwalom wyzehleni ale bojim sa ze uz by mi wlasy wypadali uplne..akurat tento tyzden si idem dat ostrihat tie otrasne rozstiepene konceky..samozrejme powiem jej 2-3 cm a ona mi ufikne 7-10..:Pdoteras som pouziwala gliss kur fialowy sampon+balzam..newyrowna to wlasy ale fakt pomoze pri zehleni..no pojdem si nakupit radsej ten zlty na znicene wlasy a prestawam si ich zehlit budem to cesat do copu...a do leta sa mi hadam daju dokopy..:)

takze len 4 rady:
1.nezehlite si wllasy kazdy den..!!raz za cas je to w pohode ak si myslite ze wam sa wlasy znicit nemozu ste na omyle..!!wsak na to doplatite.
2.ak si ich uz zehlite dawajte sa prawidelne podstrihawat lebo wam prestanu rast ako mne..!
3.na trwale wyzehlenie hodte len ak mate jemne wlnite wlasy inak to nema wyznam:)
4.budte rady ze mate wlasy ako mate:)ja by som mala teras moje stare mega wlasy:)ale co uz...komu neni rady tomu neni pomoci...

Zuzičkáá

Ahojte všecia ludia...
Ja patrím tieš medzi tých pár ludí,ktorý trpia špatnými vlasmi..teda brčkavími..Ale nie.:-)Moje su špatné.Tak..Inak sa mi brčky páčia..Mám nepravidelné brčky,na končekoch vlasoch sa mi vytvárajú nepravidelné rúrky..A z vrchu sú vlasy krepové,kučeravé,suché bez lesku.:-(Je to niečo hrozné..Robota je s tým..Chcem ísť vonka..Kamoška mi napíše..Umyjem si vlasy..A idem...Keby tak aj ja možem povedať..Lenže ja si ich musim umyť..Dlho čakať kým vychnú.Vyžehliť ofinu a vlasy,čo vidno že idú do copa..A zapletený copík..Je to Hroznéé..:-((Používam fakt všetko aj na rast aj na všetko..Ale..Nič nie je také dokonaléé..Teda...Pantene..S toho mi trošička vlasky rastú..:-)
Týmto chcem povedať,že..Nechite mať brčkavé!!..Dobre?.Bucte všeci račej spokojný s tým,čo na tej hlave máte...Keť uš nie s tým čo vnúútri máte.:-)hah...Ak mi vie niekto poradiť..Ako mi rýýchlo narastúú..Niaky šampón alebo čo,profesionáôny,to je jednoo..A aj niečo,na poškodené vlasy od žehlenia..dakujém...:-)

Zuzičkáá

Ahojte všecia ludia...
Ja patrím tieš medzi tých pár ludí,ktorý trpia špatnými vlasmi..teda brčkavími..Ale nie.:-)Moje su špatné.Tak..Inak sa mi brčky páčia..Mám nepravidelné brčky,na končekoch vlasoch sa mi vytvárajú nepravidelné rúrky..A z vrchu sú vlasy krepové,kučeravé,suché bez lesku.:-(Je to niečo hrozné..Robota je s tým..Chcem ísť vonka..Kamoška mi napíše..Umyjem si vlasy..A idem...Keby tak aj ja možem povedať..Lenže ja si ich musim umyť..Dlho čakať kým vychnú.Vyžehliť ofinu a vlasy,čo vidno že idú do copa..A zapletený copík..Je to Hroznéé..:-((Používam fakt všetko aj na rast aj na všetko..Ale..Nič nie je také dokonaléé..Teda...Pantene..S toho mi trošička vlasky rastú..:-)
Týmto chcem povedať,že..Nechite mať brčkavé!!..Dobre?.Bucte všeci račej spokojný s tým,čo na tej hlave máte...Keť uš nie s tým čo vnúútri máte.:-)hah...Ak mi vie niekto poradiť..Ako mi rýýchlo narastúú..Niaky šampón alebo čo,profesionáôny,to je jednoo..A aj niečo,na poškodené vlasy od žehlenia..dakujém...:-)

musim88

chcem napisat odkaz pre vsetky baby ktore tuzia mat rovne vlasy.=)ja som 3 roky tuzila mat rovne ..fakt beutalne... kupovala som za nehorazne peniaze pripravky ,,zazracne'' masky ,kury , znicila som asi 5 zehliciek .. vlasy boli samozrejme zo zaciatku NADHERNE .. lenze ako isiel cas ..sa zacali nicit a uz to zacinalo byt vidiet aj na rovnych ... tak som sa po 3 rokoch rozhodla ze si dam urobit metodu x tenso od lorealu ... MOJA ZIVOTNA CHYBA!!!!!!!!!!. VLASY SA MI TOTALNE znicili ... su sice rovne ale vrchu sa mi tocia takze uz mesiac chodim so zapnutymi a cakam kedy sa to vymyje a nemozem sa dockat kedy budem mat s5 moje krasne kucierky... (:.. tesne pred tym som sa fotila s kucerami a teraz ked pozeram na tie fotky tak len placem aka som bola hluapan.. ale co uz.. kazdy sa uci na vlasnych chybach ... nezapaste s vasimi vlasmi .. skor sa o ne starajte aby boli co najkriasie take ake su . a prezehlite si ich sem tam .. nema vyznam zehlit ich pravidelne .. nakoniec toho budete musiet nehat.. skor ci neskor.. a len potom budete plakat ake ste boli hluupe.. a vjem o com hovorim ked mi hovorili vsetci ze to mam nehat tak .. ze to nema zmysel a ze sa mi nicia... myslela som ze hovno vedia o tom co chcem .. a tak .. a to iste si myslite aj vy a bezvyznamne zavriete toto okno .. mozno budete nad tym nejake 2 minuty rozmyslat ale rano pri zrkadle chytite zehlicku do ruk a znova ich vyzehlite... kazdy ma to co ma mat.. a zbytocne nezavidte.. aj ked vidim na uli krasne rovne vlasy tak si povzdychnem ..ale budme vynimocny s kucerami ... som si ista ze si na tieto slova raz spomeniete ked budete plakat nad vlasmi pred zrkadlom .. tak som som to urobila po 3 rokoch ja... mimochodom mam 15 rokov tak si viete predstavit co to musim mat na hlave ked si to dokazem takto zvazit (:.. milujme kucery. (:

kindervajko

Ahoj.. Nieco vam poviem :).. Moje vlasy su naozaj zvlastne.. Pri tvari, zozadu, aj spredu sa mi kuceravia a nepekne krepatia.. No inak su celkom rovne, naozaj len malokedy sa mi troska zvlnia. Hladala som vselijake prostriedky ako je NIVEA straight and easy, poviem vam je to uplna somarina.. V reklame ma zena uplne kucerave vlasy a po umyti "zazracnym" samponom ich ma uplne rovne.. A este si tam dovolia povedat bez zehlenia.. Taketo prostriedky vobec nezaberaju.. Zehlit vlasy som si uz nechcela, boli velmi suche a bolo na nich vidiet ze trpia.. Preto som si vymyslela nieco vtipne :D.. Ked si vecer umyjem vlasy, dam si ne troska tuzidla hlavne tam kde sa mi krepatia a potom si z nich urobim "hovienko".. Myslim to co mavaju aj baletky na hlave :D To si necham asi hodinku, medzi tym vyfukam ofinu a spravne drzala :D.. A ked si potom rozpustim vlasy, su celkom v pohode, bez krepatenia, ak niekde neposluchaju a trocha moc sa zvlnia vyrovnam ich zehlickou, ale to sa stava len vtedy ak si to necham menej ako hodinu.. Potom su naozaj pekne, mierne zvlnene, ale vacsie vlny, ziadne kucery proste faaajn.. Som s tym naozaj spokojna, inak pouzivam obcas gliss kur na vyrovnavanie vlasov, inak vseliake L oreal.. Skuste to, naozaj to drzi aj 2 dni a ja mam teda riadne neposlusne vlasy :) Pa

katie27

Trvale vyrovnanie robia vo viacerych salonoch. Je to system Bio Ionic. Cena je trosku vyssia, zalezi od dlzky vlasov.

miska1735

Mna by zaujialo ze kde to vyrovnavanie robia , pretoze by som si to tiez chcela dat spravit..prosim piste rp na michaela1735