Ahojte prosim povedzte mi kedy ste dostali prvu menštruaciu! Prosim povecte mi pretože ja ešte nemam,, a ako sa mam na to pripravit? Kedy budem vediet ze ju budem mat?? Prosim poradte mi!!
Prvá menštruácia - kedy je správny čas?
no poradte mi prosiim mam strasne hendy vytok... NEviem ci ej to normalne alebo ej to menzes no a úpred tym den ma bolelo brucho skorko cely den :( ja neviem ci som prechladla ci je to menzes :(
ja som ju dostala v 13 alebo 14 neviem uz ale poznam aj baby co ju dostali v 17... je to otazka vyspelosti a dedicnosti
lol tak ja som menzes dostala v 12 ale som strasne vyspela uz od 5 triedy zakladnej skoly som mala prsia no neviem ako ste vy na tom dostala som menzes v skole a trval nejak 2 dni a to ma len pobolievalo brucho nastastie ma ucitelka poslala domov ked ma boli brucho...
mno a potom som nejake 3 mesiace nemala znova a dostala som 2x v lete ked som kopala na zahrade to ste mali vidiet cela som bola od krvy take silne sa mi spustili :DD
no ja som to dostala ako darcek k vianociam asi (23.12. :D) mala som 12
Jaaaj boze ja mam v júli 14 a krámy som dostala v oktobri... zobudila som sa mala som ich :D konec... co dodat
a to sa ti ako podarilo tajit ?..nemas dobry vstah s mamou?ja som nedostala ale ja nwm ako to poviem mame
no ja som dostala v 14 a pol.a ako neni to nič prijemne.už som si s tym vela blbosti vytrpela..fakt ako lepšie to nemať..a tie čo už maju,tak máte pravidelne kramy?
ja 11.8.2001 :)12 rokov