Ahojte prosim povedzte mi kedy ste dostali prvu menštruaciu! Prosim povecte mi pretože ja ešte nemam,, a ako sa mam na to pripravit? Kedy budem vediet ze ju budem mat?? Prosim poradte mi!!
Prvá menštruácia - kedy je správny čas?
v 11
ahojte, skoro vsetky moje kamosky uz dostali menstruaciu a nechcem byt posledna ale aj sa toho trochu bojim a mam uz vytok poradite mi?
Baby prosim poradte: mam 12 a kramy este nemam ale stale mam taky zlto- mnedy vytok. Prosim poradte co to je?
2 mesiace pred 16 tkou som dostala..cize este som mala vlastn e15 chvilku :)som rada ze to nebolo skor nezavidim tym 11 tkam co to uz maju chudence
Ahojte, potrebujem poradit. Prvu menstruaciu som uz mala . bola v riadnych cikloch, ale po prvej menstruacii mam nejaky zvlastny hnedy vytok, ktory sa mi nejako nezda. Mozete mi poradit co s tym?
no ja som to prvykrat dostala 2tyzdne po mojich 14 narodeninach. vtedy somn uz vedela co to je,vsetky kamosky to mali,len ja nie,takze som bola vtedy stastna,haha,no ako taka vadna 14tka:D dokocna si presen pamatam ten den:D a pokial viem este z hodin biologie,tak baby to vacsinou dostavaju od 9rokov (psycho,ale poznam aj take) a najneskor nejako v 17,proste dedicnost
Dakujem
no milé dievčatá, tak ja som prvú menštruáciu dostala keď som ešte ani nemala 11 rokov... bolo to v roku 1992 - maximálne nepripravená a nič som o tom nevedela, lebo maminka si myslela, že má ešte čas mi o tom hovoriť. A tak v prvý deň som dostala vložky do ruky a až potom sa so mnou maminka so mnou porozprávala. A ešte môžem dodať, že od samého začiatku mám riadnu menštruáciu, pravidelnú a za 16 rokov mi meškala len 2 razy, kedy som bola prechladnutá a v strese...
Cafte jhá to ete nemám ale cem...proste nwm jhaq zostiť kedy o už budem maťť....ale aj sa toho bojím ...