Prvá menštruácia - kedy je správny čas?

gemaa...

aj ja som ju dostala dost neskoro...v 14..a pol roka som to tajila tak si to predstavte:D...to boli manevre..ale raz som bola chora a dostala som to ale necakala som to tak som trocha zaspinila pyzamo tak to sa uz skryt nedalo tak som sa tvarila ze to je akoze prvy krat:D...no sranda..ale v pohode..

misinka

tak v prvom rade sam, by si mala povedat o tom skaredom vytoku mame - proste prid za nou a povedz ze mas skaredy vytok taky do hneda - moze to byt infekcia z hocicoho , ze si sedela naniecom studenom a ona s tebou popripade zajde na gynekologiu, moja mama to riesila najprv s acjikmi ale potom tiez so mnou isla na gyndu , lebo som mala taky hnedasty vytok, neboj sa kramy dostanej niekto ich dostava v desiatich iny v trinastich a moja kamoska ich dostala v 17, to je normalne kazda zena sa vyvíja inak.

dominicka

awoojky posim vas poradte mi mam 14 a v juni 15 adoteraz nemam kramy uz vsetci maju a ja este nie citim sa fast trapne

kiwi

ja som mala tiez 10 rokov..pamatam, sa ze ma vecer pred tym bolelo brucho, ale inac ako do vtedy a mamka mi povedala "dostanes kramy" a ja ze co je to? :) no a na druhy den som mala gatky krvave..viem, ze ked ich dostanes stanes sa "zenou",ale netes sa velmi...ja som si ako decko vela pri tom vytrpela..zatial co kamaratky sa vonku hrali tak ja som doma lezala s krcami..nic prijemne..

bebo

ja som ich prvy krat dostala v 14, uz si ani presne nepamatam, ale viem ze som sa hanbila :) neviem sice preco. Ziadne priznaky predtym som nemala, tak ale teraz uz viem aj tyzden predtym, to citim. A neboj nie je to take strasne.