Ahojte prosim povedzte mi kedy ste dostali prvu menštruaciu! Prosim povecte mi pretože ja ešte nemam,, a ako sa mam na to pripravit? Kedy budem vediet ze ju budem mat?? Prosim poradte mi!!
Prvá menštruácia - kedy je správny čas?
aj ja som ju dostala dost neskoro...v 14..a pol roka som to tajila tak si to predstavte:D...to boli manevre..ale raz som bola chora a dostala som to ale necakala som to tak som trocha zaspinila pyzamo tak to sa uz skryt nedalo tak som sa tvarila ze to je akoze prvy krat:D...no sranda..ale v pohode..
tak v prvom rade sam, by si mala povedat o tom skaredom vytoku mame - proste prid za nou a povedz ze mas skaredy vytok taky do hneda - moze to byt infekcia z hocicoho , ze si sedela naniecom studenom a ona s tebou popripade zajde na gynekologiu, moja mama to riesila najprv s acjikmi ale potom tiez so mnou isla na gyndu , lebo som mala taky hnedasty vytok, neboj sa kramy dostanej niekto ich dostava v desiatich iny v trinastich a moja kamoska ich dostala v 17, to je normalne kazda zena sa vyvíja inak.
awoojky posim vas poradte mi mam 14 a v juni 15 adoteraz nemam kramy uz vsetci maju a ja este nie citim sa fast trapne
no ja osobne som ju dostala dost skoro, v desiatich .... neviem ci sa da vopred nejako zistit kedy ju dostanes....
ahojte nvšetci ja viem že je to otrava ale napíšte mi.
ahoj januska ake to bolo. ja mam výtok ale bojíém sa to povedať mame.porať
ja som mala tiez 10 rokov..pamatam, sa ze ma vecer pred tym bolelo brucho, ale inac ako do vtedy a mamka mi povedala "dostanes kramy" a ja ze co je to? :) no a na druhy den som mala gatky krvave..viem, ze ked ich dostanes stanes sa "zenou",ale netes sa velmi...ja som si ako decko vela pri tom vytrpela..zatial co kamaratky sa vonku hrali tak ja som doma lezala s krcami..nic prijemne..
sam, mozes byt prechladnuta alebo je to znak ze tak za polroka dostanes....ak tam nie je krv, menzes to nie je
15 rokov som mala... a zistila som ze ju mam tak ze som mala na gatkach krv :)