mala som 17 rokov teraz v novembry a ešte som kramy-menštruaciu nedostala.vedela som že to dostanem neskôr,lebo moja mama mala svoje prve kramy v 15 a ja mam 17 a ešte nič,mam ist s tym ku gynekologovi? nebola som ešte nikdy, trocha sa bojim,a aj toho sa bojim že ma tam vykričia že som prišla neskoro.
Mam 17 a ešte som nedostala krámy
no ja mam tiez 16 a este som nemala bola som aj u gynekologa povedal ze je vsetko v poriadku dal mi vyvolavacku potom este 3 injekcie a stale nemam...a vysetrenia sa urcite nemusis bat nie je to az take strasne.. :)
ja mám cez 20 a tiež som ešte nemal menzes...
ahojte, mam 19 a prvy menzes som dostala v 12tich. vsetko mam, co maju dievcata v mojom veku: poriadne prsia, ochlpenie ako ma byt, obcasne akne na tvari :D a vyzeram na 14...stale mam gulatu tvar :D no do 15 tich som nemala moc prsia, aspon som ich neukazovala..no, cize tak. je to rozne.
Ahoj .mam 13 a este nemam ochlpenie v podpazusi .je to normalne ?
v 17 nemat menzes je uz urcita porucha...uz po 15 rokoch to nie je dobre a v 17? dievca zobud sa ak chces mat raz deti
Ja mam 24 a este som na gynde nebola, tak si myslim,ze teba nevykricia, cosi....v 17-19 je vraj prva ebzna prehliadka, aspon co moje kamsoky boli. a kramy v 17 si nedostala? no niekto je vyspely a dostane TO ako 11 rocny a niekto zas nie a dostane neskor.Ja som dostala ako 14 a pol rocna to uz tiez som bola dost stara a dostala som psoledna s triedy
Alexandra toco sa ti stalo bude asi najskor krvavy vytok, co nasvedcuje ze coskoro by si mala dostat menzes..takze zachovaj klud, je to uplne ok
Ahojte neviem či som to dostala najprv som mala bielo žlty vytok ale menstruaciu nie minule som mala 11 a zacalo to byt dost divne neviem či je to menštruacia alebo čo , neni to červene je to take dosť hnede ale je toho veľa prosim vás baby poradte mi inak som štihla chuda a vazik okolo 44 mám lebo tažké kosti tak ja potom neviem prsia mi už rastu a ochlpenie tam dole trochu je ale podpazusi uplne malinko ja vôbec neviem prosimvas baby poradte mi dakujem
moja spouziacka dostala az v 18-tke a bolo vsetko v poriadku len si usetrila pár rokov tejto neprijemnosti. Lekárka jej povedala ze dospieva pomalsie ale ze to nieje na skodu.
ja som mala prvy krat v 10rokoch,hmm:)))tak vidite ,ze kazd az nasj enastven inak.
ale pokial sa nak bojis ci si v poriadku tak pre istotu skoc doktorovi