Viem, ze pre niektorych to bude divne, ale budis. Som s priatelkou 4 roky a ked som s nou zacal chodit tak vyzerala super. Sme spolu zalubeny, ale v poslednom case posledny 1,5 roka som si vsimol, ze zacala priberat do brucha a zadku. A aj pribrala a uz nema take symetricke telo. Na zadku aj stehnah zacina mat celulitidu. Furt som do nej mierne rypal, aby zacala cvicit, aby sa o seba starala,ale stale sa za to na mna nahnevala. Ja ju po citovej stranke mam velmi rad, ale prestava ma pritahovat a pri sexe sa mi niektore pohlady na niektore casti tela hnusia. A fakt neviem co robit :((
Priateľka ma už nepriťahuje - problém s postavou
ked som sa spoznala s mojim priatelom bola som baculka, proste sa mu pacia baby ako sa hovori, ze ma za co chytit..napriek tomu odkedy sme spolu som schudla 15 kil, lebo som chcela schudnut, vzdy ma v tom podporoval..ma ma rad preto, ze som to ja a nejake kila v tom nehraju rolu
drsg, betka20 nemusite tu na mna nadavat. Mate na to skresleny pohlad a neviete co je za tym. Ja viem, ze ona keby trosku viac zacala chciet a menej hundrala, tak by to slo, ale rozbieha sa to pomaly. A aj citam rozne diskusie ako na to davam jej rady ako co spravne robit, ale ona si nechce nechat poradit. Ja jej vobec nechcem zle a myslim, ze ak by viacej sportovala, bolo by to dobre aj pre nu. Vtiahol som ju do niektorych sportov, ale tazko to islo, ale snazim sa. Tu ide o pritazlivost. Proste viem, ze ak by to islo takto dalej, tak po fyzickej stranke ma nebude pritahovat, tak sa to snazim riesit. Co je na tom take strasne, ze chcem aby sa mlada baba dokazala udrzat v dobrej kondicii a postave.
suhlas s anulik - zalubil si sa do inej, nez aku mas teraz doma :)Kazdy ma inu predstavu o krase a ta tvoja priatelka sa uz asi nezmesti do tych predstav. Ale ked nie je sportovy typ, tak jej pomoz aspon s dietou, lebo to ze papka iba raz za den je ta najvacsia hlupost aku moze robit. Menej a pravidelne.
do mna moj manzel hustil,nech nieco so sebou uz konecne robim,az som naozaj zacala,schudla som desat kil a som mu za to nesmierne vdacna.tiez som hundrala,ze co by chcel,ved som po porodoch,ale ked neprestaval,vstupila som si do svedomia a uspech sa dpstavil.mam vahu ako pred desiatimi rokmi a som fakt spokojna.ved predsa-zalubil sa do inej zeny,ako to,co mal doma.priatelka by sa nemala urazat,laska je aj pastva pre oci.nielen stav srdca.
vies moj priatel povedal ze to ak chcem chudnut tak to mam robit s vedomim ze to nerobim pre neho ale pre seba , tym mi dal najavo ze ma milujem a ja iba mu chcem dokazat ze to zvladnem a ze budem kocka, nehorim teraz ze nie som ale viete ako to je.....tak sa snazim.....
ale robim to pre seba ....ked ju milujes nie je co riesit.....
a myslim ze nam to s priatelom vychadzalo asi takto ze stale sme boli v pohybe niekde vonku na vzduchu a vie ze teraz ked osm bez neho tak ze to niede tak....ze nemam ten pohyb.....
a tak to skusam samam......ale uz len dva tyzdne a sa to zmeni....
a ak ma tvoja kocka naozaj geneticke predpoklady tak je tazke sa v takej situacii sa trapit .....
poviem ti to na rovinu: ak rozmyslas nad rozchodom a dovod je len to, ze sa ti nepaci jej telo, tak ju nemas naozaj rad a nevidim dovod ostavat v takomto vztahu.
PODOBNY problem ako ja :-( mam sice 16 ale postava na ..... vyška 170cm a vaha 77kil. nemala som ani chlapca doteraz,nič ani pusa ani zazeranie chlapcov,mam s toho velke konplexi,snažim sa schudnut,robim aj nemožne a možne veci ale vaha je ta ista,zavidim tym dievčatam ktore maju postavu OK a maju pri sebe chlapca,bojim sa že zostanem stara dievka.
Ale ved o to ide, ze ja uz 1,5 roka som sa snazil jej dat najavo, ze nieco nieje v poriadku. Ona aj drzi dietu a aj cvici, vybavil som permanentky na plavaren, ale neviem ci to pomaha mne sa nezda aby sa nieco menilo, skor sa to zhorsuje. Snazim sa furt najst neaky sport ktory by sme mohli robit spolu. Ale ona nieje moc sportovy typ a riesi to tak ze poriedne neje a potom v polovici dna si nieco zobne. A furt ked sa snazim ju neako rozhybat tak sa nahneva a hadka. Teraz este nevyzera velmi zle, ale bojim sa ze ak budeme dalej spolu, tak sa to zhorsi a ja neviem ako to budem znasat, ale asi dobre nie. Ona mi hovori, ze to ma v genoch, ale niekedy mam pocit ze proste na to nekladie doraz a ak ano tak len kratko a potom zase povoli :((. Ja ju nechcem obmedzovat. Rozmyslam nad rozchodom.
vies, ja som s priatelom uz pat rokov, na zaciatku nasho vztahu som mala aj ja par kil menej az za posledne mesiace som pribrala, .........on na to nepovedal vela ale ide o to ze sama sa stym necitim dobre a tiez mam ten pocit v posteli ze to nie je ono, hanbim sa za seba a preto nieco preto robim, drzim dietu a tak a snazim sa aby mi raz nepovedal ze uz nie som ta kocka ktoru nikedy vo mne videl....
vies on ma miluje a neriesi to...jeho odpoved je takato ......ja nemilujem len tvoje telo ale teba....
myslim ze ide o ten rozhovor a ak na to nemas odvahu tak ju sam skus motivovat...myslim tym permanentka na vianoce do fitka a tak