Viem, ze pre niektorych to bude divne, ale budis. Som s priatelkou 4 roky a ked som s nou zacal chodit tak vyzerala super. Sme spolu zalubeny, ale v poslednom case posledny 1,5 roka som si vsimol, ze zacala priberat do brucha a zadku. A aj pribrala a uz nema take symetricke telo. Na zadku aj stehnah zacina mat celulitidu. Furt som do nej mierne rypal, aby zacala cvicit, aby sa o seba starala,ale stale sa za to na mna nahnevala. Ja ju po citovej stranke mam velmi rad, ale prestava ma pritahovat a pri sexe sa mi niektore pohlady na niektore casti tela hnusia. A fakt neviem co robit :((
Priateľka ma už nepriťahuje - problém s postavou
priklanam sa k vikkki.. mne toto nerobi priatel ale otec, ktory ma stale nuti nieco robit, ale to tak znechucuje vsetko, ze to je az nenormalne... vazne, musi chciet sama, vtedy som aj ja najviac a najrychlejsie schudla, ked mu bolo povedane, nech ma s tym neotravuje... len neviem, preco vy chlapi mate vkuse problem s tym, ze ak vy nieco nezacnete riesit, tak sa s tym nepohne... ono sa s tym pohne - a mnohokrat bez vas jednoduchsie..
Ked na to kasle, tak je to zvycajne preto, lebo ma svoj psychicky problem (ma sama zo seba depku, ale tym, ze ju na to upozornujes, len este viac vyvolavas pocit toho, ze a just nie...). Pokial ona sama nebude chciet, tak sa to nezmeni.. Mna napriklad nakopne vzdy situacia, ked niekde ideme s priatelom a ja zistujem, ze si nemam co obliect - bud mi je to male, alebo naposledy v obchode som si nic nekupila, lebo som si vo vsetkom pripadala tucna. Ked ma takto parkrat vytiahol na akciu, tak som velmi rychlo zacala chudnut..
bobak - typicky egocentricky pohlad nadrzaneho chlapa. nepostavi sa mi a ona sa nechce zmenit a prisposobit, tak nech ide kade lahsie... vazne, chlapi, to ste az take svine? my pri vas stojime vo vsetkom a stale a vy ste schopni nas odjebat kvoli tomu, ze mame par kil navyse? ako sorry, ale cim viac citam vase nazory na tomto fore, tym viac mi klesa mienka o muzoch..
ja nie som tiez styl a la baletka, moj priatel ma ma rad, aka som, aj ked ja chcem schudnut - ale pre seba najma a potom az preto, aby som sa mu pacila, aj ked on tvrdi, ze ma ma rad pre ine veci ako preto, ako vyzeram.. nemate niekto zaruceny sposob, ako na to? (a by the way, nie som zrovna sportovy typ a okrem bicyklovania a plavania toho moc nemozem aj kvoli klbom :(( )
moniqa87 ano rozpraval a tak problem je vtom ze ona tvrdi ze ja som chudy ze ja drzim dietu a ze ja nic nejem ....takze ked sa snou otom chcem pobavit tak takto vybavi mna :(:(:(
Ja ti velmi dobre rozumiem, to bol jeden z dôvodov prečo som si našiel mladšiu a neskôr som sa rozviedol. Aj moja /teraz už bývalá/ bola ako pierko, no neskôr pribrala a to je najhoršie, že nič s tým nerobila. Mohol som ju milovať ako chcel, keď sa mi pri nej nepostavil. Prestala byť pre mňa atraktívna. Ale to bolo dávno dnes máš fitko na každom rohu. Choďte do fitka spolu bude ju to viac baviť. A ak nebude chcieť ani potom tak ser na ňu.
to bude pravdepodobne jej osobny psychicky problem, rozpraval si sa s nou uz o tom?
moj problem je zase opacny...moja priatelka zase len chudne nikdy nic nejie proste nic ...neviem oco sa snazi....a oco jej..ide ze ce byt stihla ako neviem co...tak prosivam poradte mi ako to mam chapaat??? dakujem
ved ani baculky nie su zle..čo vy na to? pozrite sem:
-odkaz odstránený-
-odkaz odstránený-
Dakujem flauta14 za porozumenie. Posnazim sa aby sa to bolo medzi nami v poriadku
ja chodim s priatelom 5 rokov... uplne viem, hellfire, o com hovoris, pretoze aj ja som dost pribrala, odkedy sme spolu... ovela dost.. teda, ja nie som tlsta, ale nie som ako som bola... mozno aj preto, lebo ked sme spolu zacali, mala som 19 a moje telo asi nejak zzenstilo.. :) kazdopadne ti chcem povedat, ze robis dobre, ze jej v tom pomahas, ale nikdy jej nehovor, ze to vidno a vobec, ze sa ti daco na jej tele hnusi... to je to najhorsie, co mozes urobit... moj priatel sa tiez snazi so mnou daco podniknut, aj ked na druhu stranu mi nosi sladkosti a podobne blbosti.. :) ale nikdy mi nepovedal, ze som tlsta alebo co.. vies, ono je to velmi tazke schudnut, ak uz dievca raz priberie... a ak naozaj nie je sportovy typ, nepojde to, lebo to nebude robit s chutou... bud rad, ze je zdrava, stastna.. :)chapem ta, ze ti zalezi na tom, ako vyzera, komu nezalezi, no nie? kto to povie, tomu nikdy neuverim... no snaz sa respektovat jej rozhodnutia, ved si s nou najma kvoli povahe, no nie? a ze si rozumiete...