Priateľka ma už nepriťahuje - problém s postavou

Príspevok v téme: Priateľka ma už nepriťahuje - problém s postavou
hellfire

Viem, ze pre niektorych to bude divne, ale budis. Som s priatelkou 4 roky a ked som s nou zacal chodit tak vyzerala super. Sme spolu zalubeny, ale v poslednom case posledny 1,5 roka som si vsimol, ze zacala priberat do brucha a zadku. A aj pribrala a uz nema take symetricke telo. Na zadku aj stehnah zacina mat celulitidu. Furt som do nej mierne rypal, aby zacala cvicit, aby sa o seba starala,ale stale sa za to na mna nahnevala. Ja ju po citovej stranke mam velmi rad, ale prestava ma pritahovat a pri sexe sa mi niektore pohlady na niektore casti tela hnusia. A fakt neviem co robit :((

moisha

No mám na vás ľudkovia moji jednu otázku.. Mám 20 rokov 166 cm a 58 kg, problém mám troška s bruškom, nie je také ako by som chcela mať, minule sme s priateľom ležali na posteli a on ležal pri mojom brušku, vzápätí sa strhol so slovami, že sa zľakol, čo je to za kopec, samozrejme urazila som sa, kedže si myslím, že dosť preháňal, no potom sa pozrel a uznal, že to len v tej rovine tak nejak vyzeralo. No ja sa aj tak bojím, čo sa týka genetiky, tak mamina bola za mládi bacuľka, ale nebola obézna , malá štíhly pás a prsa troječky, no prišla som ja a schudla, doteraz nosíme rovnakú konfekčnú veľkosť a ocino je tiež chudý... Viem, odbočila som z témy.. síce mi ten môj tvrdí, že miluje môj zadok, prsia ... ale čo ak si v duchu myslí svoje? Asi tak pred pol rokom ma zvykol kritizovať za moje bruško a celulitídu (ktorá našťastie už nie je ani na ostrom svetle viditeľná) myslíte si, že chlap, ktorý takto kritizuje svoju partnerku, úprimne miluje?

e:-)

martin242 ano 15 rokov som dovrsila..mam 20..ale to je jedno... skratka nech si to vyriesia oni dvaja..je to ich problem..pa

mademoiselle

ten čo sa pýta, ten moj pribral cca 15 kg a nenechala som ho a teraz s ami paci ovela viac a je viac sexy:-) Takze nie je vsetko o hmotnosti. Treba s nedostatkov urobit prednosti. A nemyslim, ze par kil navyse je nieco strasne. Radsej by som mala 100 kil,ako trpiet anorexiou,alebo bulimiou. JA ked som chodila na strednu, jedla som jeden rohlik denne a teraz? Pribrala som tiez 15 kil, sice ma je teraz pozehnane, ale najem sa normalne a netrapim sa hladom. A to sa neprejedam, podotykam. TAkze zalezi aj od genov, u nas stihly nie je nikto v rodine a ja ked som bola, nemohla som ani jest. Takze podla mna, nie je vsetko len o vzhlade. A ked si niekoho najdem, tak ho milujem takeho aky je, aj keby pribral 50kg. Mne by to nevadilo koli vzhladu, len skorej by som sa bala, aby nezostal chory a pod...

mesin

ja vas chlapov uz naozaj nechapem..mate stihlu a pritom sa obzerate za takou ,,krv a mlieko" mate babu trosku pri sebe a chceli by ste stihlu...co tak najst si uplne normalnu s normalnou hmotnostou?

mojkacik:)

nechapem, preco by som ho mala nechat chlapa, ked priberie. lubim ho 4 roky. tak ked som s nim tak dlho, tak to nie je len koli jeho bruchu..asi by to bolo chore. nechapem, ako sa mi moze po tom case zvykania a pacenia jeho telo zhnusit..uz ked s nim mam sex, tak sa jeho telo predsa formuje..teda ak nie je ako polienko.

ten čo sa pýta

Aj keby chalan po 4 rokoch pribral, tak by ho baba nechala, nemyslíte?

A pls píšte kratšie články, toto čítať, to by som tu musel byť celý deň :-)

rendynka

Tak v prvom rade si myslim, ze krasa je pominutelna....ale som aj toho nazoru, ze clovek sa o seba musi starat aj ked je uz vo vztahu dlhsie. Ved stale sa tomu svojmu chceme pacit, ci nie? Co keby sme si napriklad kupili korcule a chodili sa korculovat, plavat, alebo aj behat. Alebo vystartujte do posilky..spolu. Mozno potom pojde, vies ze budete spolu a holka zacne aj chudnut. Ze to bude pre nu motivacia, ze spolocne robite pre svoje zdravie nieco dobreho. Hlavne sa s nou nerozchadzaj len kvoli telu..ved si spomen, ze co vsetko pekne ste spolu zazili. Hadam to nezahodis za par kil navyse. Drzim palce.

martin242

pukinka: Hybaj si dať čokoládu a ukľudni sa :)
Neboj sa, niesi hrkalka, tú čokoládu odporúčam na ukľudnenie... :)
Ako vravíš, v prvom rade je tu genetika, takže je to v podstate nespravodlivé, od niektoré štíhle dievčatá môžu jesť čo a a kedy chcú a nepriberú, iné musia celý život bojovať s váhou a obmedzovať sa. Ale kedže som to nevymyslel ja, aj to tak beriem.