chcem sa spytat na nazor damy aj panov. ked ma muz obriezku, tak ako to zistim na prvy pohlad? tym, ze ma zalud hned odhaleny?a nevyzera penis po obriezke trochu mensie?
dakujem
obriezka
co tym chces povedat? keby to priroda chcela, tak muzi sa rodia bez predkozky aj ked len v nejakom regione(to mas to iste ako so sikmimy ocami)
fgf
skus sa zamysliet, v ktorych krajinach je obriezka rozsirena..za polarnym kruhom to nebude
čitajte dalej...
*******zákrok*******
zákrok v dohodnutý čas. zákrok trvá síce 20 minút, ale i s pripravou nieco vyse pol hodiny, a ty niesi jediný čo čaká na nejaký zákrok. príprava spočíva vo vyzlečení sa, prejdení na "operačnú" posteľ, zakrytie výhľadu a očistenie tvojho "mužstva" a okolia. potom už príde lekár, opýta sa ťa, čo za zákrok sa má spraviť, ďalej či máš alergiu na lieky a pokiaľ nie, zákrok sa začne umŕtvením penisu. je to dosť nepríjemné, ale niečo treba vydržat a popri tom doktor s tebou neustále komunikuje o bolestiach. umŕtvením rozumej niekoľko malých injekcií v oblasti predkožky a žaluďa. po pár sekundách, už nebudeš cítiť z umŕtvenej oblasti nič. a teraz sa zoberie skalpel a ..... u mňa ešte prebehlo narezanie uzdičky(pre istotu som žiadal) a potom sa už zašívalo. nechci vedieť čím, ale znelo to ako zošívačka papierov :-))). celý zákrok trval asi 20 minút, potom sa postavíš, oblečieš a ideš si ešte po papier k lekárovi. ten papier bude pre teba dôležitý v prípade problémov, lebo je na ňom informácia o zákroku(žial, ja ten papier nedokážem rozlúštiť). tento papier dostaneš pre pripad, že by si mal problémy a potreboval by si ísť na pohotovosť(nemocnica ružinov). lekár sa ešte s tebou dohodne na termíne preväzu penisu(ja som bol hneď deň po zákroku) a možeš si ísť domov oddýchnuť. oddych radím nepodceňovať. preväz sa týka v odstránení starého obväzu, vizuálnej kontroly zákroku a opätovného obviazania penisu(ešte asi tak na jeden deň
keby tie bakterie pod predkozkou tak prekazali, tak priroda by si to sama zariadila inak
Pod predkozkou sa hromadi mnozstvo bakterii,to je jeden z dovodov(okrem nabozenskych).A vraj aj sex je kvalitnejsi...
nechapem ako sa moze niekto dat dobrovolne obrezat
no ja som po obriezke a citim sa lepsie ovela,aj si myslim ze opticky ho mam vacsi