chcem sa spytat na nazor damy aj panov. ked ma muz obriezku, tak ako to zistim na prvy pohlad? tym, ze ma zalud hned odhaleny?a nevyzera penis po obriezke trochu mensie?
dakujem
obriezka
chlapci, najprv si nieco nastudujte o HPV a potom reagujte, lebo o tom neviete zjavne nic. a to, ze v arabskych krajinach maju maly vyskyt rakoviny krcka maternice je fakt, ale na to tiez neviete reagovat.
rodrigez,
ono to nieje o predkozke, ale su tam ine zaujmy, ktore skor smeruju k polahky oblbnutelnej casti populacie, ktora pravdepodobne nema problem uuuplne vsetko zjest lekarom...a tym padom sa nechat nahovorit na argumenty, ze nieco je lepsie, a zacvakat si to...
oni ani v dnesnej dobe nevedia liecit uplne vsetko a nie na vsetko maju jasne odpovede...
nuz tak si daj odrezat velke a male pysky, ked tak utocis...
ale na to si mäkka, a neodvazis sa.... lebo je to nebodaj zbytocne?
ja sa umyvam, a okrem toho, bohuzial, predkozku nemam :-(
a sex ma tiez nebavi, lebo sa nespravim ani po polhodine...
a k tej rakovine: tu mozes schytat kedykolvek, a mozes byt aj panna...
no mam svoj nazor a ten tvoj ti neberem, takze: ano, co tam po dakej mojej partnerke, ktora bude zomierat na HPV, keby som bol neorezany....
hlavne ze by som bol neobrezany....v zivote by to odomna nechytila...
to by vieskolko zien muselo mat v dnesnej dobe rakovinu krcka maternice?
minimalne milion, lebo minimalne milion neobrezanych muzov je na slovensku, ked ne viac....
no jasne, nemo, jasne ze ta to nepresvedci, co tam po dakej tvojej partnerke, co bude zomierat na HPV, ze? hlavne, ze ty budes ok, lebo muzov HPV neohrozuje
lea, nie, nepresvedci ma argument, ze je mensi vyskyt rakoviny u zien, rovnako, ako ma nepresvedci argument, ze ak sa muz da obrezat, ma mensiu sancu chytit virus HIV....
nuz len taka mala otazka:
Bol MUDr. Vrabec obrezany?
Ak tvrdil, ze predkozka je zbytocna...
no mozno vas presvedci argument, ze v krajinach, kde su muzi obrezani je takmer nulovy vyskyt rakoviny krcka maternice u zien. porovnaj u nas. takze uz len s ohladom na zeny sa to oplati, nie pani??
Ja mam svoju predkozku rad... pokial tu niekto tvrdi ze hygienicke dovody su dovod na obrezanie, asi sa neumyva... ja som s tym nikdy nemal problem a keby som bol zid a fotrofci ma nechaju obrezat, tak si to s nimi vybavim...
Ked tu cajocky davate o tych bakteriach, co sa tam potom mnozi vam ha??? furt z vas nieco vyteka, sama intimka a ja nevime co este. Tak sa nas tu panika nesnaz presviedcat ze je to lepsie. Nechaj si ty urezat velke pisky, aby to lepsie vetralo... podla mna je to lepsie... O com sa tu bavime, len idiot, alebo nabozensky sfanatizovany dement si to necha urobit len tak... Pochopim zdravotne problemy, ale to co tu davate ze sex bude kvalitnejsi, tak to je podla mna chujovina. Musi to byt parada chodit na ostro bez predkozky... uplna pohodicka, o chvilu by som musel mat jahodu ako kus sutru... to bude potom sexik... lol...
To nieje pravda je obrezany chalan sa nemôže sám uspokojiť. Prečo by nemohol? Samozrejme že môže