chcem sa spytat na nazor damy aj panov. ked ma muz obriezku, tak ako to zistim na prvy pohlad? tym, ze ma zalud hned odhaleny?a nevyzera penis po obriezke trochu mensie?
dakujem
obriezka
ahoj nemo,necitam vsetko spat,tak neviem ci si to uz pisal-kedy ti urobili obriezku?mam syna 8r.a robili mu ju v 5rokoch.zatial je v pohode a dufam,ze sa to nezmeni.trocha sa bojim
nemo, tak Ti poviem. Mam ovela vacsi zdravotny problem ako ty, ak sa to da porovnavat. som rada, ze chodim, lebo hrozilo, ze ani to nebude a niekedy sa ani neda. preto si vaz, ze si zdravy a nenariekaj nad hlupostami.
psycholog nepresviedca, psycholog pocuva. Problem si riesi s sam. A to , ze niekto chodi k psychologovi, alebo k psychiatrovi neznamena, ze je blazon alebo debilny asocial. Ale to nepatri k tejto teme, len som musela zareagovat
lea, btw: ako by si sa citila, keby ti chybal jeden prsnik?
lea, typicky pristup...
psycholog....psychiater...
neches ma nahodou dat zavret do ustavu pre debilnych asocialov a urobit zo mna uplnu trosku?
oni mi nepomozu, lebo nechcu...
uz som to tu pisal. Jedina moznost, ako by mi chceli pomoct je, PRESVEDCIT ma nasilu, ze je to normalne, dobre, vyhodnejsie, ale oni sami obrezani nechcu byt...to je chore...a nieje to spravne...
takze tymto smerom sa nikam nedostanem...to nieje to prave orechove...ale zial, na slovensku je to tak....najjednoduchsia cesta je zavret, a presviedcat, az kym ti z toho presviedcania nepreskoci, a priznas si ze si trebars aj indicky sakal...to ja nechcem...radsej budem trpiet do konca zivota...
nemo, asi by si mal navstivit psychologa. nie je v poriadku, aby absencia predkozky nicila cely tvoj zivot. vsak su miliony muzov ako ty.
nie.
Stacilo, ze som sa nechel v skole v prirode sprchovat so vsetkymi a sprosta ucitelka, ktora sa nevedla ovladat... a problem bol na streche az do konca ZS...
...posmesky na moju adresu o tom, ze som zid a podobne boli dost caste...a nebolo to vobec prijemne...
nechel by som to zazit znova...
lol nemo, to si na zakladke bezne vystavoval svoj ud na obdiv spoluziakom ci ako to mam chapat? :D
Ja viem.....
neutocim na nikoho, len sa snazim, z vlastnej skusenosti zistit, z akeho principu sa moze niekto neobrezany domnievat, ze obriezka je lepsia... To vazne nepochopim...
Ved ako som napisal, je to kazdeho osobna vec, nech si kazdy robi, co sa mu zachce, len moja rada znie, ze treba 2x merat a 1x strihat...
Nieje vedecky dokazane, ze predkozka je zbytocny organ, pretoze tie argumenty su tak 50 na 50 pre kazdu stranu.
Som si vedomy toho, ze su ludia, ktori by si ten zniceny ud radi vymenili, a aj by som im to doprial, no nejde to....
Najhorsie znasam, ze to vsetko prebehlo za mojim chrbtom, bez toho, aby mi niekto nieco vysvetlil, s tvrdenim, ze v tom case to malo byt lepsie....a potom sikanovanie na ZS, o tom ani pisat nebudem...
Proste ma to poznacilo, a mam voci tomu averziu a traumu az do konca zivota...
mozno ho raz odrezem :-)
ale to si este rozmyslim, lebo neviem, ako by som potom cural :-)
Uz to nieje moj penis, lebo moj penis bol predtym prirodzeny....
Chcem len poukazat na to, ze nieje to vzdy pozitivna vec....a este sem nenapisal ziadny 50nik napriklad, taky co tom cely zivot...ze co sex...
nemo, tak drzim palce, a netrap sa tym tolko. su aj horsie problemy.