Pätnásťroční a prvá skúsenosť

Príspevok v téme: Pätnásťroční a prvá skúsenosť
aajjaajjaa

Obaja mame 15,myslim,ze som mu sympaticka,aj on mne je..Mám chuť prísť o to s ním,a som doňho zaľúbená...Keby k tomu prislo, ako sa mam správať ? On ešte nijakú nemal, keď tak možno 1,najviac 2... Len,ja sa bojím,že nebudem dostatočne dobrá a nebudem mu chutiť,a že bude to drsné, vraj by som mu mala povedať,že som panna, aby bol nežný, no ja neviem...A akú polohu na 1.krát odporúčate ? Nechcem aby to bolelo,ani aby som bola ako lata, chcem aby sme si to užili,ale 69-ka,sa mi zdá čudná...

xsinty

moja reč...a fakt, ked sa bojíš, tak to radšej v tvojom veku ani neskúšaj...a ak už hej, tak začnite s oralom...

veronika

nechcem moralizovať, ale ste spolu ešte krátko a podľa mňa by si si mala nájsť niekoho kto s tým má už skúsenosti, nemyslíš? Hlavne si dávaj pozor, ak sa už pre to rozhodneš a choďte spolu ešte dlhšie, spoznajte sa. Nerob to len kvôli nemu!! to najmä. Ako poloha je najlepšia klasika misionár a odporúčam, aby Ťa natrénoval rukami:)) príjemný zážitok.

Gapko

Pri 69ke ta neprepichne no podla mna misionarska taka normalna a ked chces istotu a by nebol drsny tak skus polohu ze ty budes hore tak budes moct stimulovat do akej hlbky ides 1x to bude boliet najprv by ste mali skusat oralny sex a normalny az neskor podla ma
/vopred sa ospravedlnujem ak niekoho opakujem necital som este predchadzajuce prispevky/

ehla

Ahoj .. tiez ma v 15 velmi lakali chlapci a robila som si velke strachy ake to bude a ci nie som "pozadu" za spoluziackami.. nakoniec som ale bola panna este vyse pat rokov, az kym som nestretla chlapca ktoreho velmi lubim .. a som teraz velmi rada ze som vtedy nic nedovolila vselijakym nadrzanym pubertiakom co sa okolo mna motali .. pockaj este chvilku ci to bude s priatelom stale ok a zatial sa mozte venovat inym prijemnym cinnostiam vo dvojici(jasne ze nie zbieraniu znamok:)
(a pripadne zajdi potom za lekarom nech ti predpise antik. tabletky, aby si sa nemusela bat)
paa

teh_masterer

ja som sa s nou miloval prvy krat az po 8 mesiacoch ale vobec to nelutujem..tiez sa bala ze to bude boliet a tak mi narovinu povedala ze kedze to bude prvy krat tak ze mam byt nezny..proste mu to povec aj ty narovinu..on to predsa pochopi ;)a mi sme zacinali klasikou ;) baba si lahne na chrbat a chlap navrchu..