Obaja mame 15,myslim,ze som mu sympaticka,aj on mne je..Mám chuť prísť o to s ním,a som doňho zaľúbená...Keby k tomu prislo, ako sa mam správať ? On ešte nijakú nemal, keď tak možno 1,najviac 2... Len,ja sa bojím,že nebudem dostatočne dobrá a nebudem mu chutiť,a že bude to drsné, vraj by som mu mala povedať,že som panna, aby bol nežný, no ja neviem...A akú polohu na 1.krát odporúčate ? Nechcem aby to bolelo,ani aby som bola ako lata, chcem aby sme si to užili,ale 69-ka,sa mi zdá čudná...
Pätnásťroční a prvá skúsenosť
neviem preco mas obavy, ci budes dobra. Aj by som sa zasmiala, keby som nieco podobne teraz citala aj o nejakeho 15. roc. chalana. Ste na tom rovnako, takze ziadne obavy.
Obavy len take, aby si nezostala tehotna, kludne aj na prvy raz je to mozne. a o to skor, ze asi nema skusenost ani on. Predpokladam, ze on teoriu ovlada,ale aj pri vsetkej opatrnosti, daj sa nato mazimalne v 4 dnoch od ukoncenia menzesu. predpokladam, ze ho mas pravidelny a trva najviac 5 dni. A samozrejme aj prezervativ, bez toho ani na krok..
poloha: ty dole a on hore.. vela zdaru
No ja by som počkal ale ako chceš, jednoducho mu to povedz. A odporúčam misionára. Ak ty niečo nie je po vôli (69) tak to nerob.