Obaja mame 15,myslim,ze som mu sympaticka,aj on mne je..Mám chuť prísť o to s ním,a som doňho zaľúbená...Keby k tomu prislo, ako sa mam správať ? On ešte nijakú nemal, keď tak možno 1,najviac 2... Len,ja sa bojím,že nebudem dostatočne dobrá a nebudem mu chutiť,a že bude to drsné, vraj by som mu mala povedať,že som panna, aby bol nežný, no ja neviem...A akú polohu na 1.krát odporúčate ? Nechcem aby to bolelo,ani aby som bola ako lata, chcem aby sme si to užili,ale 69-ka,sa mi zdá čudná...
Pätnásťroční a prvá skúsenosť
tak ja som mal prvy sex v 16 a teraz ked sa milujeme uz skoro kazdy den(mimochodom stale s tou istou ;)) tak to vobec neboli a obaja si to velmi uzivame..
Chces radu? Venuj sa skole, na sex mas dost casu, este nemas telo prisposobene na poriadne uzivanie si sexu...pockaj a vychutnas si to neskor.
Ja este cakam na rady...
No,dakujem, ale vitam dalsie rady...
pozri. je to tvoja vec, či to chceš alebo nie...ale môžem ťa ubezpečiť, že to bude bolieť a bude to fakt o ničom...a ked chceš o to prísť s chalanom s ktorým sa to ešte len vyvýja, že by to mohol byť vzťah a ktorý asi fakt isto nevie na čo ho má, tak mysli prosím ťa aj na riziká...v tomto nejde len o to dokázať si, že ked to robia moje kamarátky, tak prečo aj nie ja...a najviac sa mi lúbi fakt matulkov príspevok...inak na prvý raz poloha misionárska...
no ,nejke rady tu uz boli , no nechcela by som byt len nejakym pokusnym kralikom , bez presvedcenia ,ze mu na mne zalezi , ale je to tvoja vec , asi by som skusila najskor rozne techniky maznania a poznavania sa a svojho tela , inak vela zdaru
Ked nemas pravidelny menzes, tak jednoznacne s kondomom, kedze nevies, kedy mozes mat plodne a neplodne dni. A to, ze si panna by si mu mala povedat, lebo on to aj tak zisti, ked k tomu dojde....ale aj tak sa mi najviac paci komentar od matulka :)
Menzes este pravidelne nemam a mavam ho 7 dní... A lubim ho,no nemame este vztah,ale vyvija sa to postupne...
o 10 dni sem dojdes ze ci mozes byt tehotna ..
:)) ano, to sa chalani v 15-tich nadúvajú, koľko žien už prcali :)) pri tom len nedávno prišli na to, na čo to tam majú:)))) on bude mať dosť problémov so sebou, nie ešte myslieť na to, aby bol nežný, a už vôbec netuší, čo potrebuješ ty :)))))))))) ak sa mu teda vôbec z toho strachu postaví :)))))))