To fakt tie neplodné dni fungujú ? Totiž včera som mala nechranenný Sex.. a deň pred tým mi skončil menzes..Možem byť tehotná??
Mozem byt tehotna?
Ahoj mno mam taky problem s priateľkou som použival kondom mno po tych 10 min som si všimol že kondom už nemam...som si myslel že dakde spadol abo tak tak som si dal druhy a sme pokračovali tak 20 min zase. ja som sa nespravil vôbec a rano mi volala priateľka že kondom ostal v nej vytiahla ale nebol vôbec prasknuty mno tak chcem vedieť či môže byť tehotna abo ee pohlavny styk sme mali asik tyžden po menštruacii...Diky za odpoved...
ahojte :) potrebujem sa poradit,,,mozem byt tehotna ak som mala nechraneny styk s partnerom v case ked som mala menzes??
simonka tie "vytoky " ako si ti nnazvala sa volaju kvapky lasky a tie spermie neobsahuju a uz som ti pisala, ze tehotna nemas byt z coho .... a ak ta boli pri slepaku, tak si daj vysetrit ten...mozno mas aj nieaco s crevami....
no veru nespravil sa! ale nemohly ie jeho vytoky obsahovat niekae spermie ? ..ale asi nie ze ?ale strasne ma bolieva tam kde je slepe crevo , a hlavne ked sedim a prudko sa postavim.a je mi tak na zvracanie a citim sa nevolno ako keby sa mi stle tocila hlava
simonka ved inak sa otehotniet neda, iba ze sa do teba urobi :-)
no ale ved ked si ostala tewhotna tak sa musel do teba spravit ...nie ?
u mna plodne dni teda funguju viem presne kedy ich mam ..medzi 13-18 dnom ..raz som otehotnela na 18 ty den od zaciatku menstruacie a druhy krat som otehotnela na 15-16 den ale sex sme mali skor na 13 den len si spermie vnutri pockali tie 2-3 dni :D
dievčata, až mi je troška smiešno, čo si tu čítam... prepačte... :-) ja som mala take iste problemy ako vy :-)hi a ked si to teraz tu čitam, tak sa aj smejem, že moje slova, ale bolo to už dávno a aj ja som bola taka hlupa, ale neroztrubovala som to po internete len ja a môj priatel.. a teraz mam krasne dva dcerky, lebo ten problem, ktorý som mala už bol zasiaty a bolo to tehotenstvo.. ale nič neľutujem, vydala som sa a mam krasnu rodinu berte to aj z tej druhej-lepšej stránky.. nebojte sa, ved ako hovoril môj už terajší manžel... "dajak bolo dajak bude"... prajem veľa šťastia.. a ešte chcem niečo dodať: ak vám po prvom sexe meškaju kramy alebo mesiac ich vôbec nedostanete, tak nemusite byť tehotne to po prvom sexe býva... lebo vaše telo nie je pripravene na taký zásah do organizmu.. ! ked už... rada ešte poradim ahojte
a vytoky boli u mna normalne, takze to som neriesila....
menzes mi itez meskal, lebo som stresovala, ze som tehotna, takze to tam zohralo ulohu a mala som tesne pred maturami, takze ese aj to...ja som si pre istotu robila aj test, ktory bol samozrejme negativny... a menzes prisiel ale neviem po akom case, mylsim, ze par dni meska....