Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mozem byt tehotna?

simonka20211

hej ? ...no to si ma velmi potesila,a nie urcite sa do mna nespravil to som si istaaa ja som ho dlho potom este robila ustami a az potom sa spravil do ust lebo osm sa uz bala ..a aj ty si mala take vytoky a aj ti meskala menstruacia ?

simonka20211

myslis? ....lebo ja sa strasne bojim...ale aj ja si mylsim ze som neni , ved v dnesnej dobe hocikto ide bez ochrany a nenni hned tehotny,....ved ked sa do man nespravil tak mylsim ze nie som

simonka20211

ahojte mozem byt tehotna ked som mala pohlavny stik bez ochrany ,ale nebol vo mne dlho ani sa do mna nespravil....a mam take biele huste vytoky, a meska mi menstruacia ...ale ja myslim ze mam len infewkciu lebo tie vytoky osm mala uz aj pred tym mesiac a menstruaciu som dostala normalne takze nemyslim ze tie vytoky by boli kvoli tomu ze osm tehotna...

bubo35

Ahojte, mohli by ste mi niekto poradit,resp. aspon trochu upokojit. Pred nedavnom som sa prvy krat vyspala s priatelom bez ochrany, ale spravil sa mi na brucho. A uz 3 dni my meskaju kramy, ale problem je, ze sme mali sex v obdobi pred menstruaciou, a teraz neviem ci to krvacanie po bolo sposobene pretrhnutim blany, alebo to bola samotna menstruacia.? Viete mi niekto poradit?

A este otazka: od kolkeho dna som chranena ked zacnem brat antikoncepciu??

goodgirl

sweetgirl
plodne dni vobec nefunguju, mala som sex den po menstruacii a som v piatom mesiaci ;o]praveze ked zena nemoze otehotniet radia jej cez menstruaciu.nikdy sa nespoliehaj na plodne a neplodne dni.sanca je stale rovnaka...

veronkaaa

vcera som mala prvykrat sex s priatelom..a viem ze ked pridem o pannenstvo tak krvacam..ale chcem sa spytat ze ako dlho to trva a ci to sprevadzaju aj bolesti v podbrusku..

kikusik

no hej, viem si predstavit, ze to moze liezt na nervy..ani ja nesuhlasim s tym, ze niekto zacina so sexom skoro, ani nevie s kym a este si aj nedava pozor..kto je pripraveny na sex, ma byt pripraveny aj na antikoncepciu, ked neplanuje dieta..je pravda, ze som mala trosku obavy aj ja...aj ked som si davala pozor..lebo si myslim, ze na HAK som mlada a je to neprirodzeny zasah do organizmu...kolko mas rokov, ak smiem vediet:)?