To fakt tie neplodné dni fungujú ? Totiž včera som mala nechranenný Sex.. a deň pred tým mi skončil menzes..Možem byť tehotná??
Mozem byt tehotna?
Ahojte, včera bol siedmy deň, čo beriem antikoncepciu, siedmu tabletku som vzala o tretej a vecer som mala pohlavny styk, bola som už chránená?
kikusik ty si jedna z tych ktora vie, ze si ma davat pozor, lenze kebyze citas prispevky, ktore sa tu denne objavuju a stale dookola to iste, tak uz by si aj ty mala nervy!!! ver ze je to otravne ked vkuse to iste, mozem byt tehotna ked sa do mna nespravil, alebo ked ma vyprstoval, akoze nehnevaj sa to je fakt moc!!!!
ake ste uzasne mudre, skusene...najma Desmodka a jaja...fakt, zozrali ste vsetku mudrost sveta:D...povazujem za primitivne vypisovat tu, ´bodaj by ste boli tehotne´ atd...a este aj s gramatickymi chybami typu :´oni su neni tehotne´..mozno su tu dievcata ´nastrocne´, ktore zacinaju so sexom skoro..a o par rokov si ani nebudu pamatat s kym to bolo...ale nie je tu taky kazdy..mam sice len 17,ale s priatelom sme spolu 3 roky a je to clovek, s ktorym si viem predstavit zivot..takze na sex s nim som bola pripravena..a je normalne, ze som mala obavy po prvych skusenostiach..tehotna som nastastie nebola..viem, ze si musim davat pozor, blba nie som.
aj mna mi zaujimalo ako tie baby dopadli, co vypisuju, ze im meska a tak. Bodaj by toto forum o 10, al. 20 rokov este fungovalo a precitali by si svoje vtipne prispevky a uvedomia ako nesmierne su trapne.. Bodaj by boli tehotne, vsak naco sexuju, vsak sex je krasny a nie stres ako to tu kazda ...nast rocna opisuje.
tana, vies uz z tych otazok je jasne, ze su neni tehotne, zbytocne len stresuju, nech nesexuju radsej :)
budte take dobre a ked sa tu ozvete,ze mate nejaky problem hlavne,ze ste tehotne alebo vam to meska dak dajte potom prosim vas aj vediet ako ste dopadli.
Diky, Saksulka:)...A kolko dni ti to priblizne meskalo? stale som nervozna. Cakali sme s priatelom viac ako dva roky, kym sme sa spolu vyspali a davali sme si pozor, tak dufam, ze z toho nic nebude:)..lebo vacsinou to tak byva, ze ti co to robia nonstop bez ochrany, maju stastie a ti ´slusni´ smolu..ale diky za radu, mam mensie obavy:)
Ahoj Kikusik! Je to normalne, neboj sa! Ja som mala menzes vždy presne (na deň) až do prvého pohlavného styku. Odvtedy už nikdy. Mne to upravili až tabletky aj keď doktorka mi povedala, že do troch mesiacov by sa to malo vrátiť do normálu, nestalo sa. Vraj som jedna z mála.
ahojte, s priatelom sme mali viackrat sex s kondomom. Nedavno prvykrat. Kondom nepraskol ani raz, no kramy mi meskaju uz asi tyzden.Mozem byt tehotna?nikdy mi nezvyknu meskat. meskali aj vam po prvych sexualnych zazitkoch? prosiim poradte
neboj sa ak nebol dnu nic sa nemohlo stat urcite