Ahoj RNG, prosim Ta posles mi davkovanie a mnozstvo striebornej vody proti helicobacteru.Da sa touto cestou uplne znicit helicobacter? Dakujem za odpoved.
Helicobacter - liecba
hammel
mne to nepomáha... a štipľavého jem na tony... čili papričky si dávam takmer do všetkého :)
sashenka
ja mám tiež helikobaktera a nemala som žiadne príznaky, okrem pálenia záhy prišlo sa na ňho náhodne pri gastroskopii ktorá sa robila kvôli trvalým bolestiam brucha a pálenia záhy... a čo sa týka chudnutia a priberania u mňa sa to striedalo, a stále strieda raz priberiem potom schudnem tak 2 kg idem hore dole stále
Dobry den! Mam 19 rokov a podozrenie na Helicobactera. Chcela by som sa informovat ohladom HP, je mozne priberat ked som nakazena s Helicobacterom, alebo sa pri tom len chudne? vopred dakujem pekne za kazdu odpoved. Pekny den
Akurát sa treba vyhýbať potravinám, ktoré prekysľujú žalúdok, ale ja napr. kyselinu - záhu vôbec nemám. Ja som to myslela tak, či počas užívnia koloid. striebra si nemám upraviť stravu, aby sa všetko to zlé dostalo z tela von a neukladalo sa to zbytočne zas niekde vnútri.
Zatial nikto nepisal, ze by Helikobakter bol zavisly od skladby stravy.
RNG ďakujem za odpoveď ohľadne koloidného striebra, už som si objednala. Ešte by som sa chcela spýtať, ak môžem, či by som nemala upraviť stravu (ja teda jem dosť málo), v priebehu toho užívania striebra, napr. nejaká naturálna ryža, na vyčistenie a pod. Ďakujem.
Reflux je dosledok kvasenia v zaludku, ktore sa moze odohravat len pri NIZKEJ kyslosti zaludka. Vyssi obsah kyselin potlaci aj kvasinky aj ine hnilobne bakterie, naviac uzaver medzi zaludkom sa zaviera na pokyn vylucenych kyselin, tj ked je nizky obsah kyselin v zaludku, nie je uzavreny tesne a nakoniec aj tesne uzavteny by nakoniec kvasne plyny a peny vedeli nasilne otvorit.
Z osobnych skusenosti, pre nespravnu skladbu jedla som aj ja mal dlhe roky reflux, ktory mi lekari liecili" vyse 15 rokov antiacidmi.
Dnes beriem kyseliny a enzymi, a reflux nepoznam. A nie vzdy dodrzim spravnu skladbu jedla, obcas si dam sladke aj za silne bielkovinnymi jedlami, ktore potrebuju extra kyseliny a nie riedenie zaludocnych kyselin sladkymi napojami a mucnikmi.Ale staci si dat extra kyseliny(betain a pepsin HCl) a je pokoj.
RNG
ja mám ten problém, že ja mám okrem HP aj gastroezofageálny reflux veľmi vysokého stupňa a lieky na zníženie vylučovania žalúdočných štiav musím brať, aby som neskôr neskončila s ezofagitídou a následne s rakovinou pažeráka...
myslíš si, že stačí ak si kúpim koloidné striebro, ktoré predávajú v lekárni? pýtam sa preto, lebo si tu písal o tom, že koncentrácia sa môže líšiť... neviem v akej koncentrácii je to koloidne striebro, ktoré mamka kupovala u nás v lekárni... stačí ak budem užívať hocijaký voľnopredajný zinok ktorý kúpim v lekárni? a môžem to užívať súčasne s koloidným striebrom? alebo radšej iba jedno z toho?
Vredy vznikaju ako nasledok cinnosti Helikobaktera, nie kyselin.
Naopak, pri nekyslom zaludku sa v nom neznicia rozne mikroorganizmy, ktore neustale dostavame s nesterilnym(surovym najma) jedlom a nekysly zaludok nie je schopny dostatocne natravit rozne jedla, takze nevieme z nich ziviny vstrebat a nedostatocne natravene jedla v crevach vytvaraju situaciu vyhodnu pre rozne zle mikroby, ktore pri normalnom traveni nasa probioticka mikroflora potlaci
S nedostatkom roznych zivin pri nedokonalom traveni je spojene stovky zdravotnych problemov, od osteoporozy, tetanie, nizkej imunity a regeneracie az po zrychlene starnutie a rozne nervove problemy.
Z doplnkov na H.p je ucinna najma koloidna strieborna voda(4x2 lyzice, doba liecenia mesiac) tiez zinok, najma vo forme patentovaneho carnosinu zinku pod menom PepZin, davka 2x odporucana, nie viac.
Ine antimikrobialne doplnky tiez mozu byt ucinne, ale nemam s nimi osobnu skusenost.