Ahoj RNG, prosim Ta posles mi davkovanie a mnozstvo striebornej vody proti helicobacteru.Da sa touto cestou uplne znicit helicobacter? Dakujem za odpoved.
Helicobacter - liecba
Zajo-smejo, kedze helikobakter je velmi casta infekcia, podla statistiky ho ma 20% deti a az 50% ludi nad 50 rokov, zda sa mi, ze brat silnu trojkombinaciu atb zakazdym je pre telo privela postrannych ucinkov, nehovoriac o tom, ze to telo zakazdym zamori, znici prirodzenu probiotisku floru a da moznost rozmnozeniu sa plesni a kvasnych infekcii.
Osobne si myslim, ze potravinovy clanok, ako monolaurin(glycerin-rastlinny aplikovany na kokosovy olej) je lepsie riesenie, lebo ten neznici probiotika a je ucinny aj proti plesniam a kvasnym infekciam, je protirakovinny a antiviralny proti mnohym virusom.
Samozrejme neocakavaj od beznych lekarov, ze ho budu poznat alebo ti ho dokonca predpisu.
Ti poznaju len patentovane chemicke lieky, tj to, co ich naucili v skole a co sa tlaci cez oficialnu medicku literaturu.
A to nezahrnuje ziadne potraviny a uz vobec potravinove doplnky
Áno, bohužiaľ, Helikobakter sa dá ľahko preniesť na najbližších, ktorí žijú s tebou v spoločnej domácnosti. Je potrebná dôsledná hygiena a hlavne dať pozor na to, aby ste nepili z rovnakého pohára a pod. Mali sme tiež H. v domácnosti, bol však diagnostikovaný včas. Diagnostika sa robila zo stolice. Bola nasadená trojkombinácia liekov, potom gastro sonda a na doliečenie som na nete objavila prípravok PYLOX - zabral jedinečne. Je dosť drahý a treba dodržať dávkovanie a dobu preliečenia, ale oplatí sa investovať. Dnes už po Heliku ani stopy a našťastie sme to nedostali ani nikto z rodiny.
Ahoj ja som bola vcera na gastre z helicobacterom,mne ho ale zisitli z krvi ale tak ked ta boli zaludok to moze aj zo stresu a tak.Ale mnme bolo tiez tazko po kazdom jedle a zle mi travilo a zapcha a nafuknuta som bola.On mi vcera povedal ze ak by som dojcila dal by mi ine lieky ale moje deti su uz velke na dojcenie.Skus zajst na gastro a da sa aj dohodnut cez obed a tak.Ale myslim ze by to nemalo sa preniest ked dojcis
Dobry den,
momentalne som 2 mesiace po porode a kedze som robila na zivnost, musim chodit do prace, a po porode som dost vymeskala, tak si teraz nemozem dovolit ani k lekarovi ist, aby si za mna nenasli nahradu... :-(( asi tyzden mam dost vyrazne bolesti zaludka, najskor po jedle, teraz uz druhy den takmer bez prestania. sestra mala helikobaktera a priznaky su velmi podobne. kedze dojcim, nemozem uzivat ani ziadne lieky. mohli by ste mi poradit, ci to koloidne striebro alebo zinok by mi mohlo pomoct a ci to mozem uzivat aj ked dojcim? tiez sa bojim, ci ten helikobakter sa mohol preniest aj na babatko a na starsieho syna(3,5 roka). tie zatial problemy nastastie nemaju... dakujem pekne za odpoved
Dobry den,
momentalne som 2 mesiace po porode a kedze som robila na zivnost, musim chodit do prace, a po porode som dost vymeskala, tak si teraz nemozem dovolit ani k lekarovi ist, aby si za mna nenasli nahradu... :-(( asi tyzden mam dost vyrazne bolesti zaludka, najskor po jedle, teraz uz druhy den takmer bez prestania. sestra mala helikobaktera a priznaky su velmi podobne. kedze dojcim, nemozem uzivat ani ziadne lieky. mohli by ste mi poradit, ci to koloidne striebro alebo zinok by mi mohlo pomoct a ci to mozem uzivat aj ked dojcim? tiez sa bojim, ci ten helikobakter sa mohol preniest aj na babatko a na starsieho syna(3,5 roka). tie zatial problemy nastastie nemaju... dakujem pekne za odpoved
Helikobsakter je bezna bakteria ktoru najdes u 20% deti a vyse 50% ludi nad 50 rokov.. Da sa znicit pri kyslosti zaludka PH 2, co znacna cast ludi nedosahuje, zialbohu.
Vyse PH3.5 uz nastava slusne kvasenie a pri PH4 aj rozne hnitia.
Rychla metoda na pokazeny zaludok je vypit poldeci koloidnej strebornej vody, co minimalne na 2 hodiny zastavi mikrobialne procesy v zaludku.
Ked sa prejem, tj rozriedim kyseliny nad PH 4 a nedam si doplnok kyselin, parkrat do roka mam pokazeny zaludok, (premnozenie bakterii, vcitasne skodlivych, co mozu sposobit otravu zaludka a co samozrejme pokracuje dalej v crevach.
Takze pri prvych symptomoch tazkeho zaludka si dam poldeci koloidnej striebornej vody a o 5 minut neskor doplnok kyseliny(betain HCl, Pepsin HCl, L-lysin HCl...) a tiez nejaky silnejsi enzym.
Chili nie je vedene ako silna antimikrobialna latka, je akurat zlepsujuca cirkulaciu(mierne vasodilatacna)
Domace koloidne striebro za vela nestoji, je to podla mojho nazoru "brecka" ale aj tak je dost dobre na znicenie helikobaktera. Moj brat bral 3 x poldeci koloidneho striebra(tj koloidno-ionickeho, 50% ionov, 50% neutralnych ciastociek) asi mesiac a bolo po helikobakteri. Najnovsie by som odporucal napr vyrobok z kokosoveho oleja, monolaurin, ktory znici nielen H.p. ale aj mnohe ine skodlive bakterie, kvasne infekcie a dokonca viacere virusy.
otázka na RNG: koloidné striebro, si robíme sami doma, chcem vedieť aká je najvhodnejšia koncentrácia, keď sa chcem HB zbaviť čo najskôr, ako často ho mám brať, po akých dávkach.
Je 15 ml 3 krát denne veľa? Akú stravu mám zvoliť aby som účinok čo najviac podporila? pomôže aj to chilli čo všetci spomínajú?
zinok si mám dávať pred striebrom, alebo až potom? je možné sa HB takto úplne zbaviť, keď ešte nie je v pokročilom štádiu? Veľmi pekne ďakujem za odpoveď.
Dobrý deň prajem, rovnako ako všetci, aj ja trpím HP... Prvy krat som mal trojkombináciu, teraz mam nasadeny na 2 mesiace Helicid... ak nezaberie ani to.. vyskusam asi to Striebro... Chcem sa opýtať, či už niekto skúšal Pylox, www.zdravie4you.sk
Mám 22 a dúfam, že sa mi čo najskvor podarí HP zbavit, alebo aspoň nájst spôsob s ním žiť v "miery"... Pekný deň prajem a veľa úspechou ;)